Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

 Kristian Traberg Larsen

Kristian Traberg Larsen

Kristian Traberg Larsen er del af en større gymnastikfamilie, uddannet på SDU i idræt og biomekanik, og så gik han i øvrigt selv på Ollerup i foråret 2002. Udover at arbejde med projektledelse af forskningsprojekter omkring især børns sundhed gennem bevægelse, arbejder han i egen virksomhed, hvor han hjælper kommuner med at foretage statistiske undersøgelser og analyser.

Højskolen skal, ifølge Kristian, give en anderledes læring end den specialiseringsfabrik, vores uddannelsesinstitutioner ofte kan være. Den skal afrunde, gøre til hele mennesker og danne unge mennesker. Derudover har Ollerup i sig selv en særlig rolle for gymnastikken og et ansvar for at fortsætte sin indsats for foreningslivet. Det særlige ved Ollerup er, at de unge mennesker lærer, hvordan det er at engagere sig. Især i en tid hvor sociale medier og fokus på ens digitale persona distraherer, er det en sund opmærksomhed at kultivere, og forhåbentlig kan det hjælpe med at bestyrke et foreningsliv, der for tiden oplever smuldrende tilslutning og stigende frafald blandt unge.

Kristian selv nyder at bevare og udvide sit tilhørsforhold til Ollerup, og chancen for at bidrage til at sætte en fornuftig retning. Han bidrager selv med en lang idrætsfaglig baggrund, erfaring som iværksætter og virksomhedsleder og en særdeles veludviklet faglighed for at vurdere, om deres tiltag reelt virker og hvordan, man kan måle dette.

”Jeg gik på Ollerup i F2002, sammen med Kasper (bestyrelsesformand). Det var en kæmpe årgang, fordi det var landsstævneår, og så bagefter var vi nogle stykker, der rev et år ud af kalenderen, hvor vi sejlede over stillehavet. Faktisk også sammen med Kasper.”

Kom på besøg - Book en rundvisning