Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

TeamGym

Er du klar på at blive bedre, end du var i går? dygtige undervisere? at udfordre dig selv? at fejre succes? noget fedt?

Den eneste, der kan gøre dig til en dygtig gymnast, er dig selv – og på TeamGym lærer vi dig, hvordan. Du kommer til at lære dine svagheder og styrker at kende, og du lærer, hvordan du holder dit træningsniveau lige der, hvor udbyttet og udviklingen er størst.

TeamGym
TeamGym
I konkurrence med dig selv

TeamGym på Ollerup

Hvis du ikke er bekendt med både dine styrker og svagheder, bliver det virkelig svært at få store point på tavlen. Derfor hjælper vi dig med at udvikle dine talenter, imens vi finder og afhjælper dine svagheder. Uanset hvor store eller små, de er. 

Det handler nemlig ikke om at være dygtig. Det handler om at blive det.

På Teamgym er der plads til alle, der tør forsøge at blive bedre til gymnastik. Vi er ligeglade med dit niveau, når du ankommer – for du er på et helt andet niveau, når du tager herfra. Hvis du er klar på at give din gymnastik en skalle, blive klogere på dig selv og lære at træne effektivt, fokuseret og i din udviklingszone, passer du perfekt ind på TeamGymlinjen. Vi har i forvejen elever fra hele verden, som kommer med nøjagtig dette mål – og som når det. Det kan du også. Uanset hvilke forudsætninger du har.

 

TeamGym at Ollerup
Slider_spring_2J7A3735
Afspil video

TESTIMONIALS

HVad kommer du til at opleve

Den vindende opskrift

Det er super fedt at vinde. Det synes alle. Du er naturligvis undskyldt for at tænke, at konkurrencegymnastik kun handler om at vinde medaljer. Her handler det om at skabe lige nøjagtig de forudsætninger, det kræver at vinde medaljer. Og det er ikke det samme. På TeamGym er vi et fællesskab, der går efter at hjælpe hinanden med at finde og forbedre de steder, hvor det halter. Når du ved, hvordan du finpudser dine styrker imens du fjerner dine svagheder, får du nemlig hele den pakke, det kræver at få de helt store tal på tavlen. Det gør vi sammen.

Som elev på Teamgym får du:

  • En skarpt fokuseret gymnastikuddannelse med din egen læring i fokus
  • Forbedrede evner til selv at videreudvikle dig som gymnast – uanset de forhold, du kommer hjem til
  • Den instruktion, feedback og modtagelse, der hjælper dig med at nå dine springmål
  • Udarbejdet en adfærdsprofil og får redskaber til Teamdannelse
  • Et vanvittigt fedt fællesskab, hvor vi fejrer succeser sammen – både personlige og som hold

TeamGym handler om at skabe den størst mulige udvikling af dig som gymnast. Hvor flere af vores andre fag tager afsæt i foreningsgymnastikkens traditioner, går TeamGym lidt mere struktureret til værks. Her er spørgsmålet til dels: Hvad giver point på tavlen, når vi indtager både trampolin, pegasus, fiberbane og rytmegulvet – inklusiv alle de momenter, som giver serien et ekstra kick. Og i højere grad: Hvad skal der til for at gøre dig så dygtig som muligt? Det lyder måske lidt firkantet, når man taler om konkurrencegymnastik – men det er det ikke. Det handler nemlig om lære dig at udnytte lige præcis dit talent bedst muligt.

Dit udbytte

Sådan kan dit skema se ud

Til højre ser du et eksempel på et skema fra efteråret. Her vil Spring være dit hovedfag, og i Fokusfagene får du mulighed for at fokusere specifikt på TeamGym, kombinere med andre fag som Powertumbling, Tumbling X, Styrketræning, Rytme eller mange, mange andre. Du får al den specialiserede træning, du overhovedet kan ønske dig – og endda gennemsnitligt 1 modul mere i springcenteret, end i foråret.

I forårssemesteret slår vi hovedfag og fokusfag sammen, og så har vi TeamGymlinjen. Her bliver vi konkurrenceklar.

Resten af dit skema består desuden af en række Højskolefag og Valgfag, som tilsammen skaber den helt unikke Ollerup-oplevelse.

Hvad består de forskellige fag af?

Skift indhold
Skift indhold
TeamGym video thumb

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge TeamGym på Ollerup?

En gammel joke hedder, at jo mere man øver sig, desto mere heldig bliver man. Altså: Der er en klar sammenhæng mellem timerne, man bruger i hallen, og den udvikling, man oplever. Alligevel kan du sagtens være frustreret efter sæsonens afslutning over, hvor forholdsvis lidt fremskridt, du har gjort. 

Det er præcis det, vi hjælper dig med at undgå, når du starter på TeamGymlinjen på Ollerup.

Hvis du gerne vil blive bedre, vil give din gymnastik 3 nøk opad, hvis du gerne vil lære hvordan du både vinder medaljerne, kommer til at elske din træning og hvis du gerne vil have det fedeste fællesskab med på rejsen, skal du vælge TeamGym på Ollerup. Vi har mere end 100 års erfaring i at lave fed gymnastik, og vi ved nøjagtig, hvordan man laver både den fedeste træning og de vilde resultater. 

Nu ved du, hvad du får i træningscenteret, men alt det andet – højskolelivet, oplevelserne, historierne, vennerne, netværket, mulighederne, festerne, friheden og erfaringerne… 

De er grundene til, at du skal vælge TeamGym lige præcis på Ollerup.

TeamGym på Ollerup

Valgfag

På Ollerup tilbyder vi en bred vifte af både kreative og mere fysiske valgfag.

De ikke-sportslige valgfag kalder vi ganske enkelt Valgfag, og dem har du to timer om ugen. De fysiske valgfag kalder vi Idræt, og dem har du enten to timer (forår) eller fire timer (efterår) ugentligt.

Valgfag

Højskolefag

De, der lever sammen, lærer sammen!

Som højskoleelev har man nogle højskolefag, som tager afsæt i det fællesskab, der er på Ollerup.

Højskolefag

Hverdagen på Ollerup

Som elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammensætter du i høj grad selv dit ophold. Du vælger nemlig selv cirka halvdelen af dine ugentlige undervisningstimer, så du kan være sikker på, at dit ophold er faconsyet lige præcis til dig.

Hverdagen
Kom på besøg - Book en rundvisning