Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Ollerup Arena

Vi er sammen svedige grineflip dit personlige heppekor 150 par klipklappere i spisesalen... fælles den første af vores slags ligesom dig Ollerup

Velkommen til Ollerups topmoderne idrætsarena, skjult bag facaden på vores elskede ID-hal fra 1932

Ollerup Arena

I 1932 stod Nordeuropas største idrætshal uden søjler klar til Ollerups elever. Vores gamle, elskede ID-hal begyndte som et imponerende bygningsværk, og har igennem det sidste lille århundrede været vært for hundredvis af opvisninger, koncerter, fællesarrangementer og selvfølgelig en helt utrolig mængde træninger. Derfor er det også på sin plads, at vi passer på den. 

I 2018 begyndte næste kapitel, som udmundede i at Ollerup i dag kan invitere ind i Ollerup Arena. Med skyldig respekt for det imponerende, gamle bygningsværk har vi istandsat alt fra kælder til kvist, og kan således i dag rulle siddepladser ud til 3.000 mennesker, invitere til konferencer og arrangementer og, med hallens front ud mod et enormt, udendørs sportsareal, facilitere selv de helt store begivenheder. Arkitekturen og udtrykket er stadig, som da hallen blev bygget, mens interiøret er udskiftet til fordel for lyse, fuldt ud tilsvarende faciliteter, med hæve/sænke-springgrave, udsigt og – naturligvis – musik. 

Vi satte os for at istandsætte vores ID-hal, så den var klar til endnu et århundrede, og det, synes vi selv, er lykkedes. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise dig, hvordan det næste århundredes gymnastik og idrætsfaciliteter kommer til at se ud.

Læs mere om Ollerup Arena på olleruparena.dk

 

Du kan også tage på opdagelse i Arenaen i disse 3 film herunder

Arrangementer:

Arrangement

FACEOFF Denmark

Bassen banker afsted, publikum råber, du kan ikke nå at tælle rotationerne, og du smider dine svedige håndflader i vejret, når gymnaster i absolut verdensklasse tester grænserne for, hvad der er muligt.

Læs mere...
Arrangement

Olympen Live

Olympen Live, lørdag 24. august 2024. Vi er klar med et bundsolidt musikprogram, så glæd dit til Olympen Live – Lyden af musik & Sydfynsk’ feelgood-vibes

Læs mere...
Arrangement

Dansktopfestival 2024

Oplev Danmarks største dansktopfestival når DANSKTOPFESTIVALEN I SVENDBORG kommer til Ollerup i pinsen 2024 – fra den 17. til den 19. maj. 

Læs mere...
Olympen Live
Arrangement

Olympen Live

Olympen Live, lørdag 26. august 2023. Vi er klar med et bundsolidt musikprogram. Glæd dit til Olympen Live – Lyden af musik & Sydfynsk’ feelgood-vibes

Læs mere...
OD-dag 2023
Arrangement

OD-dag 2023

Den 4. februar 2023 samler vi ca. 3000 deltagere i højskolens haller og sale. OD-Dagen er altid en intens og festlig gymnastikoplevelse, som vi hvert år ser spændt frem til!

Læs mere...
Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning