Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Power­tumbling

Vil du have fuld fart på? styr på teknikken? nye skills? den ekstra rotation med? den bedste undervisning?

25 meter. 8 berøringer. Kun en håndfuld sekunder med total kontrol og hæsblæsende fart på. Hvis du kender powertumbling, ved du, hvorfor det er det vildeste, og hvorfor Ollerup er det rigtige sted at træne.

Powertumbling
Powertumbling på Ollerup

Springgymnastikkens Formel-1

På Ollerups PowerTumbling-linje bliver du trænet af nogle af landets dygtigste tumblingtrænere i fantastiske faciliteter, imens du bor og lever midt i Sydfyns bankende gymnastikhjerte. Du bliver en del af et 100 år gammelt højskolefællesskab, imens du bliver trænet og klar til at kaste dig ind i en af konkurrencegymnastikkens ægte kernediscipliner. 

Vi garanterer dig – det er det vildeste!

På Ollerup får du præcis den undervisning, der gør dig konkurrenceklar – uanset om det er DM eller VM. Samtidig vil du blive en del af et højskoleliv og træningsfællesskab, hvor hele springkøen går amok, når du banker næven i vejret efter at have landet et spring for første gang, og løber hen og ringer med klokken. 

Hvilket spring er ligemeget – det handler om din udvikling.

Hvis du kender den følelse, så ved du, hvor fedt det er at være en del af et miljø, hvor man virkelig fejrer og dyrker hinandens udvikling. 

Det er Powertumbling på Ollerup.

Powertumbling på Ollerup
Slider_spring_2J7A3535
Afspil video

TESTIMONIALS

HVad kommer du til at opleve

Fuld fart - fuld kontrol

Hvis du kender lidt til Ollerup og til Powertumbling, ved du allerede, hvad den står på.

Som elev på PowerTumbling får du:

  • Topprofessionel undervisning i powertumbling på højt plan
  • Individuel træning og målsætning i et socialt miljø
  • Viden om, hvordan du forebygger skader i et intenst træningsliv
  • Mulighed for deltagelse i DM – som både individ og hold
  • Daglig træning i vores geniale springcenter
  • Ollerups højskoleliv, med hud og hår, og alt hvad dertil hører

Vi har elever af alle slags og på alle niveauer, og vi fejrer, når du giver den alt, hvad du har. Det er nemlig svært. Både at knække koden til den første flikflak og at få den sidste skrue på din Miller. Derfor er det ikke vigtigt hvad du kan, men hvor meget du vil det. Det er opskriften på en sund træningskultur, at man ikke kun ser på topniveauet til timen, men at alle forstår, at det er indsatsen og ikke resultatet der tæller. For nogle er det let – for andre er det sværere. Og Powertumbling på Ollerup er fedt for alle.

Dit udbytte

Sådan kan dit skema se ud

Til højre ser du et eksempel på et skema fra efteråret. Her vil Spring være dit hovedfag, og i Fokusfagene får du mulighed for at fokusere specifikt på Powertumbling, kombinere med andre fag som TeamGym, Tumbling X, Styrketræning eller mange, mange andre. Du får al den specialiserede træning, du overhovedet kan ønske dig – og endda gennemsnitligt 1 modul mere i springcenteret, end i foråret.

I forårssemesteret slår vi hovedfag og fokusfag sammen, og så har vi Powertumblinglinjen. Her nørder vi gymnastikkens Formel-1 i dybden.

Resten af dit skema består desuden af en række Højskolefag og Valgfag, som tilsammen skaber den helt unikke Ollerup-oplevelse.

Hvad består de forskellige fag af?

Skift indhold
Skift indhold
Powertumbling video thumb

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge Powertumbling på Ollerup?

PowerTumbling er en af vores mere specialiserede linjer og har stort fokus på individuel udvikling i et stærkt, støttende og socialt træningsmiljø. På Ollerup kommer du i kontakt med en bred vifte af gymnastiske discipliner, men på dette linjefag vil du især hæve dit niveau markant i baglæns banespring. Det handler om grundig feedback, gentagelser og instruktion på præcis dine præmisser, så vi kan blive i din udviklingszone og sikre, at du får det maksimale ud af din træning. 

Det er – kort sagt – den træning, der rykker dig fremad og opad.

Som en del af dit ophold vil du få mulighed for at deltage ved bl.a. DM og Hold DM i Powertumbling, deltage i Ollerups opvisninger, tage på opvisningsudflugt til Tyskland og samtidig lære at forstå din krop under både trænings- og opvisningspres. Du lærer også, hvordan du forebygger skader, så du undgår tvungne pauser i din træning. Desuden får du mulighed for at koble din træning sammen med en lederuddannelse i gymnastik, så du kan gøre dine gymnastikkompetencer til et professionelt arbejdsredskab i fremtiden.

Hvis du synes, det lyder fedt – så er det derfor, du skal vælge Powertumbling på Ollerup.

Powertumbling på Ollerup

Valgfag

På Ollerup tilbyder vi en bred vifte af både kreative og mere fysiske valgfag.

De ikke-sportslige valgfag kalder vi ganske enkelt Valgfag, og dem har du to timer om ugen. De fysiske valgfag kalder vi Idræt, og dem har du enten to timer (forår) eller fire timer (efterår) ugentligt.

Valgfag

Højskolefag

De, der lever sammen, lærer sammen!

Som højskoleelev har man nogle højskolefag, som tager afsæt i det fællesskab, der er på Ollerup.

Højskolefag

Hverdagen på Ollerup

Som elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammensætter du i høj grad selv dit ophold. Du vælger nemlig selv cirka halvdelen af dine ugentlige undervisningstimer, så du kan være sikker på, at dit ophold er faconsyet lige præcis til dig.

Hverdagen
Kom på besøg - Book en rundvisning