Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Sydfyn på cykel

Hvem elsker ikke sommer og solskin? Hvis du samtidig synes, at social hygge, seværdigheder og daglige cykeludflugter lyder som en god idé, er du kommet til det helt rette sted!

Om kurset

Et højskolekursus med natur, kultur og cykeltur

Brug en skøn sommeruge på at opleve smuk natur, bevægelse, kultur og få god tid til eftertanke og samvær. Mød inspirerende mennesker, bliv klogere, hør spændende historier og oplev fynske finurligheder fra cykelsadlen, når vi kører afsted mod store og små sydfynske seværdigheder.

Kurset indeholder bl.a.:

  • Daglige cykelture til kulturskatte og naturperler
  • Inspirerende foredrag 
  • Debat og dialog
  • Sang og fortælling
  • Svømmeture i pool eller hav

Vores base igennem ugen er den smukke gamle gymnastikhøjskole, hvor vi altid starter og slutter dagen sammen – om morgenen med morgensamling og om aftenen i højskolens ”gamle stuer” med kaffe og højskolehygge. 

Du skal selv medbringe cykel. Hvor blød sadlen skal være, om den har rugbrødsmotor eller der er behov for elektrisk hjælpemotor, bestemmer du. De daglige cykelture vil variere i længde (op til 50 km tur/retur) og køres i roligt tempo med stop undervejs, så vi kan nyde naturen og de kulturelle eller historiske steder, vi skal besøge.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Sydfyn på cykel

Dato:

Uge 34 søndag, d. 18. august – lørdag, d. 24. august 2024
Uge 35 søndag, d. 25. august – lørdag, d. 31. august 2024

Pris: kr. 4.495,00 pr. person

Skulle du være i tvivl om noget, have spørgsmål til tilmelding, booking, forplejning eller andet, er du naturligvis  velkommen til at kontakte Tina Pedersen, tlf. 63 24 64 05 eller tp@ollerup.dk.

Kom på besøg - Book en rundvisning