Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Skolebesøg på Ollerup

Vi er sammen svedige grineflip dit personlige heppekor 150 par klipklappere i spisesalen... fælles den første af vores slags ligesom dig Ollerup

Du og din klasse er hermed inviteret på besøg hos Gymnastikhøjskolen i Ollerup. På højskolen tilbyder vi nemlig særlige studiedage for folkeskole-, efterskole- og gymnasieelever, hvor vi byder på idræt, udfordringer og fede oplevelser i vores fabelagtige faciliteter. 

Og bare rolig – man behøver ikke være gymnast for at synes, at Ollerup er det vildeste.

Powertumbling

Klar til noget fedt?

Hvis I har en formiddag/eftermiddag, en hel dag eller et døgn, kan vi sammen udarbejde et program, som giver jer de bedste oplevelser og indblik i højskolelivet. Dertil kan I afvikle undervisning af både fysisk og teoretisk karakter.

Vi sørger for skøn mad og undervisning i alt fra gymnastik, parkour, spring, svømning, boldspil, foredrag, sang, styrketræning, fortælletime, kampsport og mange andre fag. Hvis I skulle have ønsker, må I endelig sige til – vi kan faktisk imødekomme de fleste.

Vi kan også tilbyde overnatning, men da vores senge er fyldt med højskoleelever, skal I selv medbringe sovepose, liggeunderlag m.m. Opholdets pris afhænger af antal måltider, aktiviteter, og hvor længe I er på skolen.

NB! Der er tryk på højskolen i foråret, så der er bedst mulighed for at besøge os i et efterårssemester.

Hvis det lyder som noget for jer, så er vi helt sikre på, at I har ret. Vi har brugt over 100 år på at skabe de bedste forudsætninger for at få fede oplevelser i fantastisk selskab – kom selv og se.

Hvis I har spørgsmål til booking, overnatning, kost, skema eller lignende, så skriv endelig til os på mh@ollerup.dk – så svarer vi så hurtigt, vi kan!

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning