Skolebesøg på Ollerup

Vi er sammen svedige grineflip dit personlige heppekor 150 par klipklappere i spisesalen... fælles den første af vores slags ligesom dig Ollerup

Du og din klasse er hermed inviteret på besøg hos Gymnastikhøjskolen i Ollerup. På højskolen tilbyder vi nemlig særlige studiedage for folkeskole-, efterskole- og gymnasieelever, hvor vi byder på idræt, udfordringer og fede oplevelser i vores fabelagtige faciliteter. 

Og bare rolig – man behøver ikke være gymnast for at synes, at Ollerup er det vildeste.

Powertumbling

Klar til noget fedt?

Hvis I har en formiddag/eftermiddag, en hel dag eller et døgn, kan vi sammen udarbejde et program, som giver jer de bedste oplevelser og indblik i højskolelivet. Dertil kan I afvikle undervisning af både fysisk og teoretisk karakter.

Vi sørger for skøn mad og undervisning i alt fra gymnastik, parkour, spring, svømning, boldspil, foredrag, sang, styrketræning, fortælletime, kampsport og mange andre fag. Hvis I skulle have ønsker, må I endelig sige til – vi kan faktisk imødekomme de fleste.

Vi kan også tilbyde overnatning, men da vores senge er fyldt med højskoleelever, skal I selv medbringe sovepose, liggeunderlag m.m. Opholdets pris afhænger af antal måltider, aktiviteter, og hvor længe I er på skolen.

NB! Der er tryk på højskolen i foråret, så der er bedst mulighed for at besøge os i et efterårssemester.

Hvis det lyder som noget for jer, så er vi helt sikre på, at I har ret. Vi har brugt over 100 år på at skabe de bedste forudsætninger for at få fede oplevelser i fantastisk selskab – kom selv og se.

Hvis I har spørgsmål til booking, overnatning, kost, skema eller lignende, så skriv endelig til os på mh@ollerup.dk – så svarer vi så hurtigt, vi kan!

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!