Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Olympen

Vi er sammen svedige grineflip dit personlige heppekor 150 par klipklappere i spisesalen... fælles den første af vores slags ligesom dig Ollerup

Vi ved godt, Olympen ikke er et beskedent navn, men vi garanterer, at både stedet og de arrangementer, det danner rammer om, lever op til det!

OLYMPEN

Bag Ollerup Arena lå Ollerup Olympiaden – vores enorme udendørs arena, hvor Ollerup i 1935 afholdt et enestående landsstævne for 13.000 deltagere, heriblandt Kronprins Frederik og Kronprinsesse Ingrid. Dengang var Ollerup endnu ung, og selvom vores selvopfattelse stadig er ung, er vi vokset i mellemtiden. Idag hedder sportspladsen Olympen – og selvom vi godt ved, det ikke er et specielt beskedent navn, passer det godt til både vores navn, til idrætten, vi dyrker. Det hele skal dog ikke handle om idræt, og da vi er stolte fortalere for den danske højskoletradition vil vi gerne invitere på fællesskab, fællessang og – nårh, ja – en fest af olympiske proportioner.

Med ryggen mod verden, vender vi os mod Arenaens ryg og skruer godt op for musikken, når vi fra 2022 afholder Olympen Live – et koncertarrangement, hvor vi samler nogle af Danmarks største livebands, fylder fadølshanerne med dugfriske Albani, triller food trucks ind og inviterer til et brag af en heldagskoncert. I behagelig afstand til Faaborgs og især Svendborgs brede udvalg af hoteller, vandrerhjem, B&B o.lign., introducerer vi altså en ny mini-festival, som nok skal levere de historier, der er værd at fortælle bagefter. Det er nemlig lidt vores specialitet, hernede på Sydfyn.

Du kan finde koncertprogram, adresse, praktisk info omkring parkering, mad og drikke, billetkøb og meget, meget mere på OlympenLive, og du er selvfølgelig også velkommen til at læse mere om Ollerup Gymnastikhøjskole på vores hjemmeside.

Har du en social, sports- eller musikbegivenhed, der ville passe godt til en enorm sportsplads, så tag endelig fat i os. Vi har højt til loftet og plads til selv de helt store arrangementer!

Vi glæder os til at se dig!

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning