Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

OD-dag

Vi er sammen svedige grineflip dit personlige heppekor 150 par klipklappere i spisesalen... fælles den første af vores slags ligesom dig Ollerup

Efter Ollerup
Powertumbling

Information

OD-dagene er et af Danmarks største årlige stævner i gymnastik og dans med ca. 4000 deltagere.

Stævnets formål er at give tidligere elever mulighed for at deltage med deres hold på OD-dagen og at give skolens nuværende elever mulighed for at planlægge og afvikle et stævne.

Indbydelsen gælder alle hold med en nedre aldersgrænse på 12 år.

Ollerups Elitehold og OllerupDance Projects er altid en del af opvisningerne.

Grundet ombygning af OD-hallen, bliver OD-dagen 2024 kun afholdt i Arenaen, og programmet bliver opdelt blandt fredag og lørdag hhv. d. 2. og 3. februar. Med disse pladsrestriktioner, betyder det i år færre hold på gulvet, og vi tager derfor kun det antal hold ind, der kan være plads til. Afhængig af holdenes feedback ifm. programtider, er der risiko for at blive placeret på en venteliste. Alle entrébilletter gælder begge dage.

Den årlige (og fantastiske) OD-fest finder sted lørdag den 3. februar. ALLE som ønsker at deltage i festen skal tilkøbe festbillet, og da der er et begrænset antal til salg, anbefaler vi, at man bestiller billet i god tid. Evt. resterende billetter vil være til salg på dagen. Ovenstående gælder både for gymnaster, trænere, tilskuere og evt. andre tilknyttede.

Hvis man ønsker overnatning fra fredag til lørdag, skal man inden d. 21/01-24 kl 12:00 registrere sig på linket herunder. Vi har lavet en aftale med SG-huset i Svendborg om, at man mod 50kr. pr. person i betaling kan overnatte i SG-huset, som ligger få kilometer fra Gymnastikhøjskolen. 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0MiCBhUxOM1ofkogPoV0PiS3vofs8-oe-fOJPR_eGxcORBg/viewform?usp=sf_link 

Men pladserne er få, så vær hurtig!

Vi kan i år ikke tilbyde overnatningsmuligheder på skolen, og da pladserne i SG-huset er begrænsede, anbefaler vi at man bestiller overnatning i god tid!

Bemærk desuden:

  1. Programmet er ude! Opvarmningstider bliver tilføjet senest en uge før afholdelse.
  2. For at undgå forsinkelser og sikre, at alle hold får den tildelte tid, forbeholder vi os retten til at afbryde opvisninger, der går over tid. Det vil vi dog meget nødig, så sørg for at have gymnaster og redskaber klar, når tiden starten.

Vel mødt – vi glæder os til at se dig!

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller undren, tøv ikke med at skrive til Od-dag@ollerup.dk

LIVESTREAM Arena

Mere om OD-dagen
Genbesøg tidligere od-dage

Nedtælling til at første hold går på

Dage
Timer
Minutter

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning