Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Ny elev?

Er du klar til noget nyt? noget vildt? nye venner? en oplevelse for livet? Ollerup?

Overvejer du at tage en af den slags beslutninger, du aldrig vil fortryde? Hvordan lyder idéen om et ophold i en social smeltekedel, hvor oplevelser, fællesskab og din udvikling fylder dagligdagen?

Powertumbling

Ollerup er verdens eneste af sin slags. Vi springer, danser, træner,  udforsker, tænker os om, lærer hinanden at kende, og hvert eneste år giver vi unge mennesker som dig et år, de aldrig glemmer. Hvis det lyder som noget for dig, så er Ollerup præcis det, du søger. 

Da vi for over 100 år siden åbnede dørene, fyldte højskolens dannelsesmission og folkeoplysende formål ret meget. Det gør det stadig idag, også selvom vi måske ikke taler så meget om det. Du synes måske ikke Grundtvig er sindssygt spændende – og det behøver du heller ikke. Du skal bare være klar på en oplevelse, du aldrig fortryder, på udfordringer, være indstillet på dit livs bedste hele eller halve år, og så skal du helst også være glad for idræt og  mennesker.

De sidste 2 vil du nemlig bruge ret meget energi på, når du sætter tasken på Ollerup.

Vi har tid til dig, og vi byder dig velkommen i et fællesskab, der måske nok er 100 år gammelt, men som stadig danser til elevfesten, som tager de mørkerøde pister på skituren, og som svedende og forpustet får grineflip i træningssalen.

Og inden vi kommer alt for godt igang:

 Alle vores elever kan forvente at stifte bekendtskab med flere slags idræt, og alle kan vælge deres eget fokus igennem deres linjefag. Du får altså fuld udbytte af verdens (måske) bedste højskole, uanset hvad din baggrund er.

Vi har en lang række idrætslinjer og valgfag, og til hver enkelt af disse fag har vi undervisere, som vi ganske enkelt er stolte af – den slags lærere, som kan gøre dig klogere, stærkere og alvorligt dygtig. Både på Politilinjen, når du udforsker Sundhed og Fitness og naturligvis når du går efter din gymnastikdrøm.

Måske ligeså vigtigt er det, at dit højskoleophold ikke kan smække med nogen døre. Du vil altså stadig opleve, at din drømmeuddannelse venter dig, når du er færdig på Ollerup. Nogle gange oplever vi endda, at disse drømme har ændret sig – fordi du har lært dig selv bedre at kende.

 

Men… Hvad koster det, og kan man besøge først?

Dit højskoleår er en investering i både dig selv og din fremtid – og ja, det koster lidt, men det er meget, meget mere værd.  Vi mener, at verdens bedste investering er den, du foretager i dig selv – og vi har aldrig hørt en tidligere elev fortryde sit ophold, ærgret sig over udgiften eller sige: “Jeg skulle have købt mig en lille bil i stedet”.

Du kan booke en rundvisning her, og læse meget mere om økonomien, tilskud og støtte herinde.

Samtidig dækker udgiften ikke kun nye oplevelser, fællesskab og træning – men også kost og logi. Vi kan også godt argumentere for, at et gennemført højskoleophold statistisk set øger chancen for at gennemføre en uddannelse efterfølgende – men det vigtigste er, at du vil elske at være her.

Hvis du ikke tror på os, så hør hvad tidligere elever har sagt herunder:

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning