Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Aktuelt

Her kan du holde dig opdateret om alt det, der rører sig på Ollerup. Både nyeste tiltag og tilbygninger, stillingsopslag, pludseligt opståede ekstraopvisninger og alt det andet, som kan ske i en aktiv højskolehverdag. Det finder du under nyheder.

Hvis du til gengæld kigger på vores arrangementer kan du hurtigt danne dig et overblik over kommende og tilbagevendende events, arrangementer, og alt det løse, der foregår på og omkring Ollerup. Hvis du er tidligere elev og leder efter Jubilardagen, Eliteholdet, Elevforeningen eller Dansekompagniet, kan du finde det på siden “Efter Ollerup” – resten, mere eller mindre, kan du finde her.

Sundhed og fitness

Nyheder

Her kan du holde dig opdateret om alt det nyeste, der rører sig på Ollerup. Vi sørger efter bedste evne for at holde vores nyheder opdateret, så du kan følge med i vores nyeste tiltag og tilbygninger, stillingsopslag, pludseligt opståede ekstraopvisninger og alt det andet, som kan ske i en aktiv højskolehverdag. 

Vi håber, du finder alt det, du skulle have brug for herinde, og ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte kontoret. Du er også meget velkommen til at fortælle os, hvis en nyhed skulle være smuttet vores næse forbi – den slags sker indimellem, når højskolekalenderen er fyldt.

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!

Arrangementer

Der er altid mange mennesker i huset, og vi afholder mange arrangementer – både store og små – som du kan læse mere om her. Det kan både være kommende, tidligere eller faste arrangementer.

På Gymnastikhøjskolen sker der rigtig mange ting – hele tiden!

Vi er altid igang med at forberede tilbagevendende, nye, store og små arrangementer, og vi elsker at have huset fuld af mennesker. Derfor afholder vi hvert år en række begivenheder for både tidligere, nuværende og kommende elever, og for gæster i alle aldre, som har brug for en fantastisk kulisse til deres arrangement. Du kan ikke se dem allesammen her, for vi har nemlig ikke opfundet dem alle endnu – men de faste, tilbagevendende klassikere kan du finde herunder. De nyeste kan du enten finde på vores facebook-side eller under nyheder – og ellers er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe og spørge

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning