Aktuelt

Her kan du holde dig opdateret om alt det, der rører sig på Ollerup. Både nyeste tiltag og tilbygninger, stillingsopslag, pludseligt opståede ekstraopvisninger og alt det andet, som kan ske i en aktiv højskolehverdag. Det finder du under nyheder.

Hvis du til gengæld kigger på vores arrangementer kan du hurtigt danne dig et overblik over kommende og tilbagevendende events, arrangementer, og alt det løse, der foregår på og omkring Ollerup. Hvis du er tidligere elev og leder efter Jubilardagen, Eliteholdet, Elevforeningen eller Dansekompagniet, kan du finde det på siden “Efter Ollerup” – resten, mere eller mindre, kan du finde her.

Sundhed og fitness

Nyheder

Her kan du holde dig opdateret om alt det nyeste, der rører sig på Ollerup. Vi sørger efter bedste evne for at holde vores nyheder opdateret, så du kan følge med i vores nyeste tiltag og tilbygninger, stillingsopslag, pludseligt opståede ekstraopvisninger og alt det andet, som kan ske i en aktiv højskolehverdag. 

Vi håber, du finder alt det, du skulle have brug for herinde, og ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte kontoret. Du er også meget velkommen til at fortælle os, hvis en nyhed skulle være smuttet vores næse forbi – den slags sker indimellem, når højskolekalenderen er fyldt.

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!

Arrangementer

Der er altid mange mennesker i huset, og vi afholder mange arrangementer – både store og små – som du kan læse mere om her. Det kan både være kommende, tidligere eller faste arrangementer.

På Gymnastikhøjskolen sker der rigtig mange ting – hele tiden!

Vi er altid igang med at forberede tilbagevendende, nye, store og små arrangementer, og vi elsker at have huset fuld af mennesker. Derfor afholder vi hvert år en række begivenheder for både tidligere, nuværende og kommende elever, og for gæster i alle aldre, som har brug for en fantastisk kulisse til deres arrangement. Du kan ikke se dem allesammen her, for vi har nemlig ikke opfundet dem alle endnu – men de faste, tilbagevendende klassikere kan du finde herunder. De nyeste kan du enten finde på vores facebook-side eller under nyheder – og ellers er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe og spørge

Verdensholdet
Arrangement

Verdensholdets Show

Lørdag 2. juli 2022 kan du opleve nogle af landets allerbedste gymnaster udføre rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber.

Læs mere...
Arrangement

Syng, spis og snak

Fællessang, fællesspisning og gode samtaler Med hjælp fra Nordeafonden har højskolerne skabt et projekt, der skal få danskerne til at mødes til fællesspisning og -sang.

Læs mere...
Arrangement

Elevmøde 2022

Gymnastikhøjskolen i Ollerup og OD-Elevforeningen indbyder ALLE medlemmer til at deltage i årets Elevmøde Lørdag den 11. juni 2022 på Gymnastikhøjskolen i Ollerup Jubilarsammenkomst 2022

Læs mere...
Demokrati festival på Ollerup
Arrangement

Demokratifestival

Den 5 juni, 2022 fejrer vi Grundlovsdagen her på Ollerup, hvor vi hvert år afholder Demokratifestival sammen med de frie skoler i Ollerup.

Læs mere...
Olympen live
Arrangement

Olympen Live

TV-2 – Gnags – Malurt – Dodo & The Dodos – Jacob Dinesen + AFTERPARTY går alle på scenen, når Live Culture præsenterer et brag af en koncertoplevelse.
Kom til heldagskoncert med nogle af landets stærkeste livebands.

Læs mere...
Advent
Arrangement

Adventsmøde

Adventsaften 2021  Torsdag den 2. december 2021 klokken 19.30 i Arenaen på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Indgang ved Foyer Syd, øst siden /mod Svendborg Denne hyggelige

Læs mere...
Arrangement

Årsmøde

Årsmøde 2021 med generalforsamlinger Til medlemmer af Skolekredsen for Gymnastikhøjskolen i Ollerup og medlemmer af OD-Elevforeningen Lørdag den 2. oktober 2021 Afholdes Årsmøde med generalforsamling for

Læs mere...