Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Studieture

At rejse er at have det fedt lege prøve noget nyt grine leve

Det er altid en oplevelse at rejse, men højskolerejser er noget helt, helt specielt. Vi tager dig med på vores fælles skitur, forårsturen, vores eventyr i alperne og selvfølgelig vores kulturvandringer – og vi er sikre på, at du vil elske det. Det gør vi.

Powertumbling

Studieture i foråret

SKITUR

Hvert år tager hele skolen på en fast, fælles skitur. Den er obligatorisk for alle vores elever, inklusiv vores internationale, og i de sidste mange år er turen gået til Norge. Den lidt mindre destination gør, at man støder på hinanden i løbet af dagen, og vi bor traditionelt i hytter sammen. Her bliver holdene blandet på tværs af linjefag, så man bliver rystet godt sammen på tværs af højskolen, når vi laver vi mad, spiser og bor sammen.

Vi har prøvet at op mod halvdelen af vores elever ikke havde stået på ski før turen, så du skal ikke være nervøs for at være den eneste, der er lidt usikker på benene. Nogle er dygtige, imens andre er helt uprøvede, og uanset ens erfaringsniveau, har vi det vildt sjovt på vores fælles skitur!

GYMNASTIKTUR

En anden fast, fælles tur, som dog ændrer sig fra år til år, er vores forårstur, som plejer at ligge i maj/juni. Vi har ofte været til Landesturnfest, især når de hvert 5. år afholder Tysklands nationale landsstævne, men endnu oftere har vi opfundet vores egen udflugt. Der er oftest et nyt, spændende destinationsmål, så forårsturens destination afhænger af hvilke arrangementer, der dette år skulle byde sig.

Banespring til galla på Ollerup

Studieture i efteråret

EUROPATUR

I efteråret får vores elever mulighed for at vælge en række udflugter, og den første af disse er fællesudflugten til en destination i Europa. I starten af semesteret, imens vejret endnu er fornuftigt, tager vi i samlet flok afsted for at besøge kulturdestinationer, og fokuserer især på steder med fede outdoor/adventure-oplevelser. Vi skal klatre, rafte, vandre i dybe raviner, krydse bjerge, svømme og rappelle, og vi skal opleve både jordbund og bjergtoppe imens vi oplever naturen på helt, helt tæt hold. Og når vi nu siger kulturdestinationer, mener vi fx en enorm isgrotte i et bjerg ved Salzburg, hvor vi efter en bjergvandring bliver vist rundt med lanterner i en enorm, mørk grotte. Du er altså garanteret at få én på opleveren.

SURF, SKI OR CIRQUE

I December får du som elev mulighed for at vælge mellem enten den ikoniske Højskoleskitur, en surf-rejse til en sydlig solskinsdestination eller en vanvittig aktivitetsuge med Cirque du Soleil-tema. Uanset om du er til snedækkede bjerge, sandstrand og saltvand eller vil have en uge med vanvittigt dygtige gæsteinstruktører, får du en uge, du kommer til at huske. 

Denne nye tradition starter i E24, og vi glæder os helt vildt til at skrue op for de rejseaktiviteter, både vi og eleverne altid har nydt.

INTAC-TUR

I efteråret har vi også en udflugt, hvor vi sender vores internationale elever til København, hvor de kan opleve uafhængige idrætsuddannelser og – Christianshavn, idrætskulturer, NGO’er og andre af de mange ting, vi især er dygtige til i Danmark. Vi har stor glæde af vores tidligere elever i udlandet, som både hjælper Ollerup og en lang række andre organisationer og institutioner med at skabe kontakter i udlandet. Det hjælper vi naturligvis med.

DANMARKSTOUR

Vi har også tidligere sendt vores elever på Danmarkstur, hvor vi oplever nogle af de steder, som under overfladen er alt andet end almindelige. Vi ser kulturelle landmærker, oplever både nye og velkendte områder på nye måder, og selvom destinationen ændrer sig, gør vi os meget umage for at arrangere en spændende, social og sjov tur. Det kommer måske til at involvere byliv, det kommer helt sikkert til at indeholde natur, du kommer til at blive klogere og vi garanterer, at det bliver en fantastisk tur.

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!

Semesteroverblik

Hvilke studieture og events sker på hvilke semestre? Det kan du se i overblikket her:

Fag/Events Forår Efterår Helt år
Dans
Powertumbling
Tumbling X
Rytme
Sundhed og Fitness
TeamGym
360°
Styrketræning for Gymnaster
ProjektDesign
Politi
Spring (Hovedfag)
Rytme & Dans (Hovedfag)
Europatur: CPH, Berlin og Prag
Solrejse: Surf i Marokko
Skitur i Alperne
Skitur i Norden
DGI Landsstævne
Cirque de Ollerup
OD-dag
FACEOFF i Boxen
Olympen Live

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning