Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Tumbling X

Vi er for vilde et hold sindssygt klar gymnastik Ollerup

Vi er Ollerup – og Ollerup er gymnastik. I over 100 år har spring og rytme ikke kun været noget, vi gør, men noget, vi er. Vil du noget med din gymnastik? Så er du kommet til det helt perfekte sted.

TeamGym
Tumbling X
Fart - styrke - teknik - fællesskab

Den slags gymnastik, du drømmer om

På Tumbling X får du lige nøjagtig det, Ollerup er bedst til. I 100 år har vi givet gymnastik, spring og idræt et skub i ryggen, og det gør vi stadig i dag. Det betyder, at du udover vores fantastiske dagligdag og højskoleliv får præcis den træning, du drømmer om.

Tumbling X er vores brede springlinje, knivskarpt fokuseret på at gøre dig dygtig, og på at vi skal have det fedt undervejs – uanset niveau. Her fokuserer vi på at skabe alsidige, stærke, dygtige gymnaster. Fart, teknik og styrke er livsvigtige komponenter i alle gymnastikkens grunddiscipliner, og når vi finder netop dit niveau og din udviklingszone får du maksimalt udbytte af træningen. Det betyder sved på panden og ømme muskler, og det betyder udvikling i hver eneste træning.

Med geniale faciliteter, undervisere i absolut særklasse og 100 års erfaring i at lave verdens fedeste højskole, garanterer vi – 

Det er præcis så vildt, som du håber.

Tumbling X at Ollerup
Slider_spring_2J7A8193
Afspil video

TESTIMONIALS

HVad kommer du til at opleve

Hvad får du på Tumbling X?

Hvis du gerne vil være dygtig – anset om dine ambitioner er at komme på Repholdet, Verdensholdet eller Ollerups Elitehold – er Tumbling X vejen frem for dig. Med afsæt i den klassiske grundgymnastik løfter og udvikler vi dig, så du kan være med på præcis det plan, du drømmer om. Og bare rolig – du behøver ikke være den fødte gymnast. Den slags findes nemlig ikke. Vi kender en hel del af de dygtigste, og de har alle sammen nået deres niveau ved at bruge timer i springcenteret.

Som elev på Tumbling X får du:

  • Individuelle målsætninger og målrettet træning
  • Høj kvalitet og udvikling i hver eneste træning
  • Gymnastisk udfordring – både kropsligt, fagligt og teknisk
  • En FED træningskultur, hvor vi hylder hinandens succeser
  • Hele højskolelivet med alt, hvad dertil hører

Du kender gymnastikken. Du ved, hvor du er, og hvor du gerne vil hen. Hvis du virkelig mener det, er Tumbling X det svar, du søger. Ollerup er verdens ældste idrætshøjskole, og vi har plads til dig. I vores fantastiske springcenter, vores kæmpe fællesskab og i vores dagligdag på højskolen. Du får alt det sociale, alle arrangementerne, underviserne, historierne, oplevelserne, larmen, reflektionerne og hele højskolelivet i en intens og fantastisk pakke, som vi er helt sikre på, at du vil elske. Det gør vi nemlig.

Vi er Ollerup – og vi glæder os til at se dig.

Dit udbytte

Sådan kan dit skema se ud

Til højre ser du et eksempel på et skema fra efteråret. Her vil Spring være dit hovedfag, og i Fokusfagene får du mulighed for at fokusere specifikt på Tumbling X – den brede springlinje – eller kombinere med andre fag som Powertumbling, Rytme, TeamGym, Styrketræning eller mange, mange andre. Du får al den specialiserede træning, du overhovedet kan ønske dig – og endda gennemsnitligt 1 modul mere i springcenteret, end i foråret.

I forårssemesteret slår vi hovedfag og fokusfag sammen, og så hedder vi Tumbling X. Strukturen er en smule anderledes, men gymnastikken, dagligdagen og tempoet er det samme

Resten af dit skema består desuden af en række Højskolefag og Valgfag, som tilsammen skaber den helt unikke Ollerup-oplevelse.

Hvad består de forskellige fag af?

Skift indhold
Skift indhold

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge Tumbling X på Ollerup?

På Tumbling X får du alt det, gymnastikken drejer sig om. Du kommer til at prøve alle redskaber, alle teknikkerne, alle springene og får præcis den undervisning, der rykker dit niveau 3 nøk opad. Du får klapsalverne, når du ringer med klokken, du får sved på panden, vabler, grineflip, tid til at tænke dig om og venner, der hjælper dig med at finde ud af, hvad der er vigtigt for lige netop dig.

Om du kommer fra foreningslivet, Verdensholdet eller aldrig har lavet gymnastik før, gør ingen forskel. Her får du et fællesskab, der ikke findes andre steder. Midt i verdens bedste dagligdag, omgivet af nysgerrige og passionerede mennesker bliver du en vigtig del af et 100 år gammelt fællesskab, der stadig idag skaber oplevelser, venskaber og historier for livet.

Vi er Ollerup – og Ollerup er gymnastik.

Hvis du gerne vil være dygtig, og hvis du gerne vil have en oplevelse, du aldrig fortryder…

Så skal du vælge Tumbling X på Ollerup.

Tumbling X at Ollerup

Valgfag

På Ollerup tilbyder vi en bred vifte af både kreative og mere fysiske valgfag.

De ikke-sportslige valgfag kalder vi ganske enkelt Valgfag, og dem har du to timer om ugen. De fysiske valgfag kalder vi Idræt, og dem har du enten to timer (forår) eller fire timer (efterår) ugentligt.

Valgfag

Højskolefag

De, der lever sammen, lærer sammen!

Som højskoleelev har man nogle højskolefag, som tager afsæt i det fællesskab, der er på Ollerup.

Højskolefag

Hverdagen på Ollerup

Som elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammensætter du i høj grad selv dit ophold. Du vælger nemlig selv cirka halvdelen af dine ugentlige undervisningstimer, så du kan være sikker på, at dit ophold er faconsyet lige præcis til dig.

Hverdagen
Kom på besøg - Book en rundvisning