Ollerup logo

Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Ledige stillinger

Powertumbling
Powertumbling

Ledige stillinger

Brænder du for fællesskab, almen dannelse, højskoleliv og kulturmøde? Ønsker du at være en del af en højskole med fokus på kropslig bevægelse, folkeoplysning og internationale aktiviteter?

Som rytmeunderviser på Gymnastikhøjskolen i Ollerup får du en central rolle i et kernefag, på et sted hvor gymnastikken er omdrejningspunkt for dagligdagen. Samtidig løfter du, og tror du på, skolens opgave som dannelsesplatform, hvor fællesskab, selvindsigt og samfundsborgerskab skabes sammen med elever og kolleger.

Lyder det som noget for dig?

Vil du være med til at udvikle Gymnastikhøjskolen – og menneskene i den?

Gymnastikhøjskolen står midt i en reorganisering og søger derfor visionær pædagogisk leder, der vil være med til at udvikle vores pædagogiske retning med start 1. august, 2023 eller snarest derefter.

OBS: Grundet tekniske udfordringer har vi set os nødsaget til at forlænge ansøgningsfristen til 30. Maj, og således placeret samtaler d. 6. Juni.

Uopfordrede ansøgninger

På Gymnastikhøjskolen i Ollerup leder vi altid efter dygtige medarbejdere indenfor skolens mange forskellige faggrupper.

Send gerne en uopfordret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig og blive klogere på, hvad du kan bidrage med.

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning