Ledige stillinger

Vi er sammen svedige grineflip dit personlige heppekor 150 par klipklappere i spisesalen... fælles den første af vores slags ligesom dig Ollerup

Powertumbling
Powertumbling

Instruktør til familiehøjskole

Som instruktør på sommerens familiehøjskole kan du være med til at give børn og voksne en lærerig og livsglad ferie med afsæt i højskoleopholdet og fællesskabet.

Lyder det som noget for dig, har du nu mulighed for at følge nedenstående link og besvare ansøgningsformularen for at ansøge om at blive en del af et superengageret fællesskab, der arbejder mod samme mål.

Ansøgningsfristen er mandag den 18. april, 2022.

Familiehøjskolekursus er ugekurser i uge 27, 28, 29 og 30 for familier fyldt med masser af livsglæde, udfordringer og samvær. Til familiehøjskole arbejder nogle af skolens ansatte sammen med tidligere elever, for at skabe de bedste rammer og oplevelser for deltagerne.

Har du spørgsmål til instruktørjobbet eller problemer med at besvare formularen, skriv til lmp@ollerup.dk og få svar. Vi glæder os til at høre fra dig!”

Uopfordrede ansøgninger

På Gymnastikhøjskolen i Ollerup leder vi altid efter dygtige medarbejdere indenfor skolens mange forskellige faggrupper.

Send gerne en uopfordret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig og blive klogere på, hvad du kan bidrage med.

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!