Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

RytmeCamp

Hvor fedt kunne det lige være at tage 1 uge ud af skemaet, hvor sindssygt skarpe undervisere byder på fantastisk rytmegymnastik og Ollerups helt vidunderlige højskoleliv?

Rhythm Camp
Rytme Camp
Om kurset

En uges rytmegymnastik på Ollerup

PRAKTISKE OPLYSNINGER

RytmeCamp

 

For dig, der har lyst til at dykke dybere og give din udvikling et skub i ryggen, tilbyder vi Ollerups årlige Rytmecamp. Her får du mulighed for at sparke din sæson i gang med en uge i højt tempo, hvor rytme, gymnastik, energi og udvikling er i knivskarpt fokus. Du kommer til at reflektere, lære nyt og få en lille smagsprøve på Ollerups gymnastikdagligdag, når den er allerlækrest. Samtidig får du en intens uge med en masse indtryk, undervisning og træning, der giver dig et bredere og mere solidt grundlag for resten af din rytmekarriere.

Om aftenen, når kroppene er ømme, maverne er fulde og hovedet er træt, serverer vi desuden sommeraftener, højskolehygge og fri leg i vores fantastiske, sydfynske omgivelser.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, er vi 100% sikre på, at du har ret. Vi plejer nemlig at have det vildt fedt.

Indhold

RytmeCamp er opfundet for at give dig en uge med personlig, faglig og gymnastisk udvikling. Vi behandler en lang række forskellige rytmegenrer, teknikker, sekvenser og håndredskaber, så du får indarbejdet nogle nye grundlag og rutiner, som vil stille dig skarpere i de kommende mange sæsoner. Undervisningen klares både af Ollerups egne, dygtige undervisere og knivskarpe gæstelærere, så du er sikret tårnhøj energi, god underholdning og masser af udvikling i undervisningen.

Masser af energirige gymnastik- og højskoledage, hvor der er mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil møde forskellige rytmegenrer, teknikker, sekvenser og håndredskaber.

På RytmeCampen får du 6 gymnastik- og højskoledage, hvor du også når at fornemme højskolelivet, når du indgår i en sjov, aktiv og social hverdag. En del af højskolelivet byder på en masse sang, morgensamlinger, hygge, foredrag og nærvær – og det får du også på Rytmecampen. Vi sørger for en en uge med fed gymnastik hver dag, med fællesskab, fordybelse og forundring. Du skal bare medbringe godt humør, træningstøj og badetøj til vores svømmebassiner – hvis du har lyst.

 

Dato:

Uge 31, søndag d. 28. juli – lørdag d. 03. august 2024

Pris: kr. 3.295,00

Vi glæder os – og det kan du også roligt gøre!

Hvis du skulle have spørgsmål eller brug for yderligere information omkring RytmeCamp, er du velkommen til at ringe eller skrive til Tina Pedersen på tlf. 63 24 64 05 eller tp@ollerup.dk

Kom på besøg - Book en rundvisning