Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Ollerup dance projects

Træd ud på scenen, stå rank i lyset og vis verden, hvordan Ollerup bevæger sig.

Efter Ollerup

OLLERUP DANCE PROJECTS

OLLERUP DANCE PROJECTS er et udtaget dansehold, som hvert år giver en gruppe passionerede og dygtige dansere mulighed for at udvikle sig kropsligt og udtrykke sig fysisk overfor publikummer i både ind- og udland. Dance Projects har, ligesom Eliteholdet, til opgave at repræsentere og fremvise Ollerup for både potentielle elever og for bevægelsesinteresserede publikummer, hvor end vi bevæger os. Vi leger med bevægelser, lærer nyt og vi giver vores dansere både den dybde og bredde, et liv som professionel eller semi-professionel danser kræver. Vi arbejder med genrer, fortællinger, udtryk og musik, og vi skaber fortællinger, som inddrager, mystificerer og får folk til at rejse sig fra stolene.

Som danser på Ollerup Dance Projects vil du opleve både at stå på opvisningsgulv og på scene, og få mulighed for at dele din passion og dine evner med ligesindede. Vi skal vise, hvad dansen kan være og fortælle – og det skal vi gøre sammen. Som udvalgt danser til Ollerup Dance Projects vil du både opleve undervisning og træning, forstået på den måde, at undervisningen gør dig teoretisk, teknisk dygtig, imens træningen gør dig fysisk bevidst og udtryksfuld. Gennem gentagelse, feedback, instruktion og nye sammensætninger skaber vi noget, som vi nyder at fremføre og som inddrager publikum.

Vil du engagere med din dans? Forundre, mystificere, begejstre?

Det er gratis at gå på Ollerup Dance Projects, og vi garanterer fede træninger, den lækre højskolemad, du kender og elsker, og selvfølgelig, at vi sammen laver en fantastisk forestilling. Dine udgifter som deltager er altså kun transport til træningerne og enkelte opvisninger, og transport og deltagergebyr til rep.stævne og landsstævne. For ja – vi skal selvfølgelig med begge steder.

Ollerup Dance Projects er et åbent hold, som oftest består overvejende af tidligere elever fra Gymnastikhøjskolen blandt de udtagne. Vi har ikke nogen fast kvote herpå, men ønsker så vidt muligt, at størstedelen af holdet har tilknytning til Ollerup.

Trænerne for sæsonen 2024-25 er Jens Brøndum og Mikaël Orozco med gæstekoreograf Mette Refshauge.

Hvis du ønsker mere information kan du løbende holde dig opdateret om Ollerup Dance Projects sæson, opvisninger, planer og forberedelser på deres instagram eller via vores nyheder.

For direkte kontakt kan du skrive til Mikael Orozco

Audition for sæson 2024/2025 finder sted Lørdag d. 1/6 kl. 10.00-18.00 på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Husk at tilmelde dig Audition HER. 

Ollerup Dance Projects træner i weekender fordelt over en hel sæson, og opviser ofte i forlængelse af en træning.

Trænings- og opvisningskalender for sæson 24/25:

1. JuniAudition
9.-11. August1. Prøve
 13.-15. september2. Prøve
 25.- 27. oktober3. Prøve
 8.-10. november4. Prøve
22.-24. november5. Prøve
 30. nov. – 1. decPrøve i KBH + Farum show
17.-19. januar6. Prøve
 24.-25. januar7. Prøve + julefrokost
31. jan – 02. febOD-dag
TBC 21.-23. martsOpvisningsweekend
TBC 21. martsDPN på BGI
TBC 4.-6. aprilOpvisningsweekend
TBC 18. april (Langfredag)Påskestævne i SG
TBA aprilRepstævne i Vejle
6.-8. juniElevmøde
3.-6. juliLandsstævne i Vejle
  
  

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning