Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Korte Kurser på Ollerup

Vi er sammen svedige grineflip dit personlige heppekor 150 par klipklappere i spisesalen... fælles den første af vores slags ligesom dig Ollerup

Hvert år åbner vi dørene til en lang række højskolekurser og arrangementer, så besøgende i alle aldersgrupper og med forskellige interesser kan smage på vores højskoleliv. 

Short Courses
Sundhed og fitness

Kurser

Fra Forældre/Barn-ophold til vores Sensommerkursus har vi plads til de alleryngste, de voksne og de endog meget voksne. Vi forsøger at bevare de mest populære af vores kursustilbud, men både udvalg og datoer kan ændre sig fra år til år. Hold derfor øje med, at netop dit yndlingskursus ligger der, hvor du sidst oplevede det.

Vi tilbyder kost og logi til besøgende og tilbyder undervisnings- og idrætsfaciliteter til stort set alle de aktiviteter, fantasien dækker over. Dertil hjælper Ollerup med at afvikle konferencer i vores store konferencerum, som har udsigt over Egebjerg Bakker.

Ollerup er vært for mange korte events og arrangementer, og vi har de erfaringer og faciliteter, der gør dit arrangement til en succes. Hvis du har et arrangement i støbeskeen og gerne vil høre mere om vores mange faciliteter, læse mere om skolens historiske baggrund eller har spørgsmål til vores fantastiske højskolerammer – så kontakt os endelig!

Værelser

Kursister på sommerens kurser indkvarteres med deres familie eller hold. I tilfælde, hvor man ikke har en ledsager med, er det muligt at reservere en begrænset mængde enkeltværelser med eget bad/toilet. Denne indkvartering koster 500,- ekstra at reservere, og skal reserveres pr. mail ved tp@ollerup.dk 

Som udgangspunkt indkvarteres man på tomandsværelser, men kan især på større korte kurser indkvarteres på større fællesværelser.

Vores korte kurser er, ligesom vores højskoledagligdag, skemalagt, så alle deltagere får mulighed for – og tid til – privatliv.

Kom på besøg - Book en rundvisning