Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Ekstra kurser og under­visning

Der kan undervejs i semesteret opstå forskellige muligheder for ekstra undervisning eller ekstra kurser. I dette semester arbejder vi bl.a. med muligheden for spring-sikkerhedskurser, dykkerkursus og livredderprøve.

placeholder
Powertumbling

Springsikkerhed

Overvejer du at søge job på en efterskole efter dit ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup? Eller vil du bare gerne yderligere kvalificere dine muligheder som træner? Du har mulighed for at supplere din lederuddannelse med spring-sikkerhedskurser, som giver dig indsigt i modtagning, metodik og sikkerhed.

Du kan læse mere om uddannelserne her:
http://www.springsikker.dk/?menu=aan

Vi udbyder niveau 1 og niv. 2. Se oversigt her:
http://www.springsikker.dk/?menu=aaj

Livredning og dykkeruddannelse

Er du glad for vand? Kan du blive bassinlivredder, eller forberede dig til TrygFondens Kystlivredning, hvis det har din interesse?

Med både indendørs- og udendørs bassinanlæg, er det vigtigt at sikkerheden er i orden, derfor bliver du tilbudt undervisning i livredning og certificering i bassinprøven jf. Dansk svømmeunion.

Går du i tankerne om en fremtid som kystlivredder, vil du få mulighed for at blive klargjort til optagelsesprøven og uddannelsens forløb. Vi har et tæt samarbejder med TrygFonden Kystlivredning og Dansk svømmeunion. Læs mere her!

Vi har b.la. tidligere elever som Instruktører hos TrygFonden Kystlivredning.

Skal du ud og rejse, hvor det ville være fedt at kunne dykke?

Eller har du bare lyst til at udnytte vores svømmefaciliteter til at lære at dykke, tage dykkercertifikat?

I samarbejde med PADI udbyder vi muligheden for PADI Open Water Diving certificate.

Undervisningen vil blive tilrettelagt, så du kan tage dykkercertifikatet over fire aftener efter undervisning. Alt teorien foregår online, så du bedst muligt kan forberede dig.

Hvad er ollerup?

Der er masser af muligheder på Ollerup.

Se hvad du kan bruge et ophold til!

LUP

LUP er vores lederuddannelse – et fag, der lægger sig op ad dit linjevalg. Faget indeholder emner, der kan være med til at motivere dig til at blive træner/leder i det frivillige foreningsarbejde, på efterskoler eller lignende efter dit højskoleophold.

Fremtidens Idrætsleder

Du får en udfordrende og gratis idrætslederuddannelse sammen med dit højskoleophold.
Kun som ”FIL-elev” får du hele uddannelsen med et værdifuldt bevis og en anerkendelse fra DGI.

Volley

Ekstra kurser og undervisning

På Ollerup kan du tage en bred række anerkendte og certificerede uddannelser. Du kan bl.a. blive certificeret personlig træner, livredder og tage PADI-dykkercertifikat.

Vejledning

Højskolen er et godt springbræt til en videregående uddannelse. Det unikke ved højskolen er, at vores socialliv bygger på, at vi ikke kun kender hinanden fra undervisningen, men også fra hverdagen.

LUP uddannelse

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning