Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

 Stinna Shaktiva

Stinna Shaktiva

Stinna Shaktiva skulle egentlig have gået på Ollerup, men blev i stedet udtaget til Verdenshold nr. 3, hvor Hanne Birkedal, som i mange år havde undervist på Gymnastikhøjskolen, var instruktør.
Da Stinna kom tilbage fra et års rejse, gymnastik, workshops og oplevelser, oplevede hun smerter og ubehag, som i et par år lagde en dæmper på mængden af fysisk aktivitet. På dette tidspunkt opdagede Stinna yoga, som hun hurtigt fik helt ind på livet, og tog “hundredvis af uddannelser” i. Idag elsker hun stadig både gymnastik, dans og yoga, og underviser i alle 3 fag gennem Gymnastikhøjskolens Danse- og rytmelinjer.
Stinna tog selv rollen som træner for Verdenshold nr. 8 i 2010/11, og har siden sin egen tid på holdet taget en lang række uddannelser i dans, bl.a. fra den Danske Scenekunstskole, har en kropsterapeutisk uddannelse i stil med osteopati og en uddannelse som zoneterapeut.
Hun har desuden tidligere været højskolelærer, og i sin undervisning forsøger hun især at dele sin kærlighed til bevægelse, og at lære eleverne at arbejde intelligent med deres kroppe, så de undgår nedslidning og skavanker – og så de kan danse og lave gymnastik hele livet. Stinna er desuden stadig aktiv gymnast, og har senest været på Kbh Elitepiger i, ligesom hun i de seneste år har været træner for Københavns Rephold.
Når du møder Stinna, så spørg hende om de steder, hun har boet. Hun har nemlig haft sin dagligdag i både Indien, USA og Tyskland, og hun har mange, mange historier at fortælle!
  • -Den Danske Scenekunstskole, Danseformidler.
  • Iwanson International School of Contemporary Dance
  • Stepz danseuddannelse
  • Koreograf Nordisk aften Gymnaestrada i Amsterdam 2023
  • Instruktør på DGIs 8. verdenshold 2010/11
Kom på besøg - Book en rundvisning