Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

 Kristian Albertsen

Kristian Albertsen

Kristian gik på Ollerup i F87, og arbejder i dag primært som selvstændig i et ejendomsselskab. Han husker selv, hvordan han tog på højskole for at dyrke gymnastik, hvordan han blev overrasket over de mange andre ting, der også fylder i en højskolehverdag, og især hvor stor fornøjelse han har fået af sit ophold siden da. Han var også overrasket over hvor mange, der aldrig havde lavet gymnastik før – og hvor lille en forskel, det egentlig gjorde.

Kristian mener, at højskolen har mange kompetencer, men at den største er at hjælpe unge mennesker med at finde et ståsted i livet. I denne alder har de fleste godt af den sociale, menneskelige og sportslige dannelse, der følger med højskolelivet – og det er altså en stor blanding af gode ting.

Selv sætter Kristian pris på at få mulighed for at bidrage til skolen og for at kunne hjælpe med at forme et sted, der, efter eget udsagn, har haft stor betydning for både ham selv og mange andre. Desuden er det spændende at deltage i møderne, hvor vidt forskellige mennesker med ligeså forskellige kompetencer hjælper, støtter, sparrer og debatterer både højskolen og alt andet. Med sin lange erfaring som medlem i friskolebestyrelse, sin baggrund i markedsføring og ikke mindst sin erfaring med drift, er Kristian også glad for at kunne byde ind med noget, som alle virksomheder har behov for; ”Når man har siddet med regnskaber i 30 år, kan man gennemskue tallene.”

Kom på besøg - Book en rundvisning