Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

 Cristiane Fiorin-Fuglsang

Cristiane Fiorin-Fuglsang

”Man skal tillade sig selv at være nysgerrig og søgende. At have en livsindstilling som siger, at man opdager vejen, imens man går den.”

Cristiane er Ollerups brobygger til verden. Selvom hun oprindeligt kommer fra Brasilien, er hun nemlig i dag bosat i Odense, og så har hun været uundværlig på Ollerup siden 2009. Inden hun flyttede til Danmark i 2002, tog Cristiane en kandidat i Idræt i Brasilien, og da hun kom til Danmark for at skrive sin Phd, blev hun i stedet opsnappet af DGI – og derefter her på Ollerup.

Siden har Cristiane uddannet sig i både projektledelse på DTU og International Business Communication på SDU. Cristiane er oftest i smittende, godt humør, hun har ansvar for vores europæiske og internationale samarbejder, og så underviser hun i Sports Diplomacy for vores internationale elever.

”Hvis man nu går 100% efter sit mål, og man ikke når det, er det jo ikke tabt. Du har jo lært en masse på vejen, som kan bruges konstruktivt fra det nye sted, du lander. Så: Lær forskellige, spændende ting, og sæt dem sammen på overraskende måder.”

Cristiane har en helt speciel evne til at gøre komplekse ting letforståelige, og i en international kontekst med projektledelse og unge mennesker i centrum, er den evne uvurderlig. Udover at tage ansvar for de mange, mange internationale samarbejder og projekter Ollerup deltager i, sørger Cristiane for den internationale elevrekruttering og afstemmer forventninger imellem forskellige kulturer, imens hun selv underviser de internationale elever.

Bag alle de mange opgaver, ligger en stor kærlighed til kompleksitet, samarbejde og til udvikling – både af sig selv, og af andre. Cristianes store drivkraft er at blive klogere og hun ELSKER at se det øjeblik, hvor lyset tændes, og man forstår noget helt nyt. Derudover har Cristiane også stor fornøjelse af at sætte kulturer sammen – og især, når den ene er den danske forenings- og idrætskultur.

”Hver gang du lærer noget nyt, får du en ny legoklods. Vidste du godt, at når du har 6 legoklodser, kan de kombineres på 102 millioner forskellige måder?”

Kom på besøg - Book en rundvisning