Ollerup logo

Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Højskole­ophold på Ollerup

Vi er sammen svedige grineflip dit personlige heppekor 150 par klipklappere i spisesalen... fælles den første af vores slags ligesom dig Ollerup

Hvad indeholder et højskoleophold? Her kan du finde nogle af de ting, der kommer til at fylde i dit skema. De vigtigste ting finder du, når du stiller tasken på Ollerup.

Fyn er fin
Sundhed og fitness

Om højskoleophold på Ollerup

Højskoleophold

I over 100 år har Ollerup taget imod unge mennesker – og det er vi blevet ret gode til, synes vi selv. Vi startede med gymnastik, med den danske højskoletradition og med fællesskab, og selvom vi har brugt 100 år på at udvikle os, har vi stadig den samme rygrad og hjertet samme sted. Derfor tilbyder Ollerup stadig højskolelivet og en plads i et fællesskab til dig, der gerne vil din idræt, som vil møde og udvikles med andre, og som ønsker de oplevelser, man kun får én gang i livet. Vi var den første af vores slags – ligesom dig.

Vi glæder os til at møde dig.

Valgfag

På Ollerup tilbyder vi en bred vifte af både kreative og mere fysiske valgfag.

De ikke-sportslige valgfag kalder vi ganske enkelt Valgfag, og dem har du to timer om ugen. De fysiske valgfag kalder vi Idræt, og dem har du enten to timer (forår) eller fire timer (efterår) ugentligt.

Valgfag

Højskolefag

De, der lever sammen, lærer sammen!

Som højskoleelev har man nogle højskolefag, som tager afsæt i det fællesskab, der er på Ollerup.

Højskolefag

Hverdagen på Ollerup

Som elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammensætter du i høj grad selv dit ophold. Du vælger nemlig selv cirka halvdelen af dine ugentlige undervisningstimer, så du kan være sikker på, at dit ophold er faconsyet lige præcis til dig.

Hverdagen

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning