Vil du opleve atmosfæren på Ollerup?

OBS!
Grundet myndighedernes retningslinjer vedr. Covid-19 har vi for øjeblikket ingen rundvisninger på skolen. Vi håber, dette snart er muligt igen – og i mellemtiden kan du tage med på en virtuel rundvisning lige her:

 

Rundvisning (ikke muligt pt.)
Du/I vil blive guidet rundt i skolens faciliteter, og undervejs er der rig mulighed for at stille spørgsmål. Rundvisningen inkluderer også gratis aftensmad, så du kan mærke stemningen i spisesalen. Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder.

Du er velkommen til at tage venner eller familie med. Husk blot at vælge antal ledsagere, når du tilmelder dig.

Prøv Ollerup (ikke muligt pt.)
Er du/I interesseret i at komme forbi en dag og prøve en af skolens linjer, så er dette også en mulighed. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken tid på semesteret det er, og om det falder sammen med en special-uge osv. Send en mail til pr(at)ollerup.dk og fortæl om dine ønsker.

Besøg
Vi arrangerer også besøg – skolestudier – for gymnasieklasser, efterskoler og andre skoleklasser. Læs mere om skolestudier.

 


ØV! Du kan ikke komme på besøg lige nu, men du er meget velkommen til at læse mere om de linjer, vi tilbyder, og hvordan du sammensætter dit eget skema.