Ollerup

Tag springet

Giv dig selv en oplevelse, der holder hele livet. En investering, der kommer 1.000 gange igen, og som du aldrig vil fortryde. Find et nyt fællesskab, få sommerfugle i maven og skab de gode historier – dem, du husker.

spring
Ollerup

Sådan er et ophold på Ollerup

Idræt og bevægelse

På Gymnastikhøjskolen i Ollerup lærer du din idræt og din fysik bedre at kende. At mestre krop og sind. I en hverdag fuld af bevægelse bliver du konstant teknisk og praktisk dygtigere.

I linjefagene Sundhed & Fitness, Dans, Parkour, Politi og vores mange idræts- og valgfag får du optimale muligheder for at styrke dig selv. Uanset hvilken smag og hvilke mål, du har. Du får alt det, du ønsker fra en almindelig idrætshøjskole, og meget mere til. Og ja – det er rigtigt, at vi går meget op i gymnastik, men det behøver du ikke. På Ollerup indgår du, ligesom alle vores andre elever, i fællesskaber på tværs af linjer, valgfag, højskolefag og alle vores valgfrie aktiviteter, som passer til alle behov og niveauer.

Der er tid, aktiviteter og plads til alle – også til dig.

Aktuelt fra Ollerup

Se alt det nyeste, der rører sig på Ollerup. Vi sørger efter bedste evne for at holde dig opdateret, så du kan følge med i vores nyeste kurser, tiltag, tilbygninger, stillingsopslag, pludseligt opståede ekstraopvisninger og alt det andet, som kan ske i en aktiv højskolehverdag.

Verdensholdet
Arrangement

Verdensholdets Show

Lørdag 2. juli 2022 kan du opleve nogle af landets allerbedste gymnaster udføre rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber.

Læs mere...
Arrangement

Syng, spis og snak

Fællessang, fællesspisning og gode samtaler Med hjælp fra Nordeafonden har højskolerne skabt et projekt, der skal få danskerne til at mødes til fællesspisning og -sang.

Læs mere...
Arrangement

Elevmøde 2022

Gymnastikhøjskolen i Ollerup og OD-Elevforeningen indbyder ALLE medlemmer til at deltage i årets Elevmøde Lørdag den 11. juni 2022 på Gymnastikhøjskolen i Ollerup Jubilarsammenkomst 2022

Læs mere...
Demokrati festival på Ollerup
Arrangement

Demokratifestival

Den 5 juni, 2022 fejrer vi Grundlovsdagen her på Ollerup, hvor vi hvert år afholder Demokratifestival sammen med de frie skoler i Ollerup.

Læs mere...