Ollerup danse­kompagni

Træd ud på scenen, stå rank i lyset og vis verden, hvordan Ollerup bevæger sig.

Efter Ollerup

OLLERUP DANSEKOMPAGNI

Ollerup Dansekompagni er et udtaget dansehold, som hvert år giver en gruppe passionerede og dygtige dansere mulighed for at udvikle sig kropsligt og udtrykke sig fysisk overfor publikummer i både ind- og udland. Dansekompagniet har, ligesom Eliteholdet, til opgave at repræsentere og fremvise Ollerup for både potentielle elever og for bevægelsesinteresserede publikummer, hvor end vi bevæger os. Vi leger med bevægelser, lærer nyt og vi giver vores dansere både den dybde og bredde, et liv som professionel eller semi-professionel danser kræver. Vi arbejder med genrer, fortællinger, udtryk og musik, og vi skaber fortællinger, som inddrager, mystificerer og får folk til at rejse sig fra stolene.

Som danser på Ollerup Dansekompagni vil du opleve både at stå på opvisningsgulv og på scene, og få mulighed for at dele din passion og dine evner med ligesindede. Vi skal vise, hvad dansen kan være og fortælle – og det skal vi gøre sammen. Som udtaget til Dansekompagniet vil du både opleve undervisning og træning, forstået på den måde, at undervisningen gør dig teoretisk, teknisk dygtig, imens træningen gør dig fysisk bevidst og udtryksfuld. Gennem gentagelse, feedback, instruktion og nye sammensætninger skaber vi noget, som vi nyder at fremføre og som inddrager publikum.

Vil du engagere med din dans? Forundre, mystificere, begejstre?

Det er gratis at gå på Dansekompagniet, og vi garanterer fede træninger, den lækre højskolemad, du kender og elsker, og selvfølgelig, at vi sammen laver en fantastisk forestilling. Dine udgifter som deltager i Dansekompagniet er altså kun transport til træningerne og enkelte opvisninger, og transport og deltagergebyr til rep.stævne og landsstævne. For ja – vi skal selvfølgelig med begge steder.

Ollerup Dansekompagni er et åbent hold, som dog har en overvægt af tidligere elever fra Gymnastikhøjskolen blandt de udtagne. Vi har ikke nogen fast kvote herpå, men ønsker, at størstedelen af holdet har tilknytning til Ollerup

Hvis du ønsker mere information kan du løbende holde dig opdateret om Dansekompagniets sæson, opvisninger, planer og forberedelser på Dansekompagniets Facebookside eller via vores nyheder.

Husk at tilmelde dig Audition HER. 

Dansekompagniet træner i weekender fordelt over en hel sæson, og opviser ofte i forlængelse af en træning. Trænings- og opvisningskalender for sæson 22/23:
 19.-21. august  Træning
 26.-28. august  Træning
 14.-16. oktober  Træning
 04.-06. november  Træning
 09.-11. december  Træning
 13.-15. januar  Træning
 20.-22. januar  Træning
 03.-05. februar  OD-DAG
 14.-16. april  Træning
 21.-23. april  Rep. Stævne
 09.-11. juni  Elevmøde
Dertil kommer træning(er) og opvisning(er) i april/maj/juni (datoerne for disse kommer hurtigst muligt)

Søndag den 29. maj 2022

Tid Program 
 11.30 Registering åbner og mulighed for warm-up
 12.15 Registering lukker 
 12.30-14.00 Klasse
 14.00-14.15 Pause/forfriskning 
 14.15-14.45 Gennemgang af video koreografi 
 14.45-15.30 Audition i grupper 
 15.30-16.00 Afrunding og mulighed for spørgsmål