Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Ollerup dance

Træd ud på scenen, stå rank i lyset og vis verden, hvordan Ollerup bevæger sig.

Efter Ollerup

OLLERUP DANCE

Ollerup Dansekompagni er et udtaget dansehold, som hvert år giver en gruppe passionerede og dygtige dansere mulighed for at udvikle sig kropsligt og udtrykke sig fysisk overfor publikummer i både ind- og udland. Dance har, ligesom Eliteholdet, til opgave at repræsentere og fremvise Ollerup for både potentielle elever og for bevægelsesinteresserede publikummer, hvor end vi bevæger os. Vi leger med bevægelser, lærer nyt og vi giver vores dansere både den dybde og bredde, et liv som professionel eller semi-professionel danser kræver. Vi arbejder med genrer, fortællinger, udtryk og musik, og vi skaber fortællinger, som inddrager, mystificerer og får folk til at rejse sig fra stolene.

Som danser på Ollerup Dance vil du opleve både at stå på opvisningsgulv og på scene, og få mulighed for at dele din passion og dine evner med ligesindede. Vi skal vise, hvad dansen kan være og fortælle – og det skal vi gøre sammen. Som udtaget til Dance vil du både opleve undervisning og træning, forstået på den måde, at undervisningen gør dig teoretisk, teknisk dygtig, imens træningen gør dig fysisk bevidst og udtryksfuld. Gennem gentagelse, feedback, instruktion og nye sammensætninger skaber vi noget, som vi nyder at fremføre og som inddrager publikum.

Vil du engagere med din dans? Forundre, mystificere, begejstre?

Det er gratis at gå på Ollerup Dance, og vi garanterer fede træninger, den lækre højskolemad, du kender og elsker, og selvfølgelig, at vi sammen laver en fantastisk forestilling. Dine udgifter som deltager er altså kun transport til træningerne og enkelte opvisninger, og transport og deltagergebyr til rep.stævne og landsstævne. For ja – vi skal selvfølgelig med begge steder.

Ollerup Dance er et åbent hold, som oftest består overvejende af tidligere elever fra Gymnastikhøjskolen blandt de udtagne. Vi har ikke nogen fast kvote herpå, men ønsker så vidt muligt, at størstedelen af holdet har tilknytning til Ollerup.

Trænerne for sæsonen 2023-24 er Jens Brøndum og Mikaël Orozco.

Hvis du ønsker mere information kan du løbende holde dig opdateret om Dansekompagniets sæson, opvisninger, planer og forberedelser på Dansekompagniets Facebookside eller via vores nyheder.

Husk at tilmelde dig Audition HER. 

Dansekompagniet træner i weekender fordelt over en hel sæson, og opviser ofte i forlængelse af en træning.

Trænings- og opvisningskalender for sæson 23/24:

13. augustAudition
18.-20. augustPrøve
 15.-17. septemberPrøve
 29. sep – 01 okt. Prøve
 13.-15. oktoberPrøve
10.-12. novemberPrøve
 03. decemberFarum
19.-21. januarPrøve
 26.-28. januarPrøve
02.-03. februarOD-dag
05.-07 aprilPrøve
19.-21. aprilRepstævne
07.-08. juniElevmøde

13. August – 11:00-16:00

TidProgram
 11.00-11.30 Check-in
 11.30-13.00 Klasse
 13.00-13.30 Pause
 13.30-16.00 Koreografi og auditionTilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup. 

Kom på besøg - Book en rundvisning