Søren Mørkrid Thøgersen

Pres dig selv til det yderste

Søren har efterhånden et tiår bag sig som udøvende dansekunstner og en bred palet af arbejdserfaring at trække på - utallige danseforestillinger samt opera, musicals, film, tv, reklamer, koncerter og events.

Søren brænder for at hans elever skal mærke den samme glød og iver ved at bevæge og udtrykke sig som ham, og at eleverne går ind i dansen med sit fulde jeg og byder udfordringerne velkommen. For at udvikle sig i dansen kræves det også en god portion pligt i tillæg til lyst, så det er vigtigt, at pligtmusklen får godt med motivation at køre på.

Søren er en smule energisk anlagt og der skal helst være knald på i timerne. Når det handler om dans er batteriet aldrig tomt, det er simpelthen for fedt at danse! Omvendt er løbetursbatterierne sjovt nok altid helt flade.

Søren elsker at synge, uden at det nødvendigvis samsvarer med kvalitet, men noget skal den lyse stemme jo bruges til. Stemmebåndet arbejder også hårdt i dansen, hvor enhver sekvens hurtigt får lyd på – puu ti bum mmm tsss ah ah! Der er en fantastisk sammenhæng mellem lyde (deres tid og betoninger) og den frasering og kvalitet du derved ligger i en bevægelse.

"Jeg tror dans er den reneste og mest ærlige formidling af hvem du egentlig er og hvad du bærer på", Citat Søren Mørkrid Thøgersen.

Kontakt Søren: smt(at)ollerup.dk

Søren Mørkrid Thøgersen

  • 1 årig grunduddannelse i Dans, Danseværkstedet (Kbh)
  • Bachelor i Dans, Statens Balletthøgskole (Oslo)
  • Modtog 2 års arbejdslegat af Statens Kunstnerstipend (N)
  • Koordinator/Danselærer, Bårdar Danseinstitut(Oslo)
  • Linje leder Dans, Numedal folkehøgskole
  • Instruktør Ollerup Dansekompagni