Signe Schaarup

Fra pardans til moderne gymnastik
Som barn dansede Signe pardans, men på Bernstorffsminde Efterskole blev hun bidt af gymnastikken. Signe har selv gået på Ollerup i foråret ’08 og har været gymnast på både Ollerups Elitehold og DGIs Verdenshold.

Gennem mange år har Signe været frivillig inden for både dans og gymnastik. Hendes glæde for bevægelse har ført hende vidt omkring og har bragt hende på det højeste niveau i gymnastikkens mange facetter. Hun er teknisk alsidig og skal være med til at sikre Ollerups alsidighed inden for den rytmiske gymnastik.

Signe brænder for at udfordre og arbejde målrettet med mennesker, som er nysgerrige på bevægelse. Som underviser sigter hun mod at skabe et trygt og behageligt læringsmiljø, hvor der er plads til at eksperimentere, nørde, lege og fejle. Hun giver plads til, at eleverne kan involvere sig, tage ansvar og være medskabere, både i og uden for træningssalen.

”Den teoretiske viden jeg har erhvervet gennem min uddannelse i Idræt og Sundhed, bringer jeg i spil sammen med min praktiske erfaring inden for dans og gymnastik. Det har for mig skabt en større forståelse for samspillet mellem krop og bevægelse, som jeg har lyst til at dele ud af.”

Signe ser en stor styrke i forskelligheder og elsker at lade sig inspirere af folk med forskellige tilgange til bevægelse. Hun glæder sig derfor til at være en del af underviser-staben på Ollerup og glæder sig til den faglige sparring. Signe trives bedst i samarbejde med andre og nyder meget samarbejdet med sine kolleger.

”Jeg næres af at være i et energifyldt miljø og trives i en omskiftelig hverdag, så jeg tror Ollerup og jeg er et godt match.”

OBS! Signe er blevet mor for anden gang og er derfor på barselsorlov i E20 samt F21.

Signe Schaarup

  • Et-årig danseuddannelse, Stepz i København
  • Kandidat i Sundhed og Idræt, Syddansk Universitet
  • Instruktør på DGIs 11. verdenshold 2016-2017