Sebastian Toft Bro

Kok eller PowerTumbling?

Sebastian er født og opvokset i Lemvig. Han er uden tvivl jyde med stort J! Men nu bor han altså på Fyn...

Sebastian flyttede som ung til Holstebro for at forfølge en drøm om at blive OL Tumbler. Det griner han af i dag, og tilføjer samtidig at han også altid gerne ville være kok, indtil han som opvasker så, at man som kok ikke selv fik lov at spise maden, men kun spiste pomfritter og ris med whisky sovs.

Efter 9 år som efterskolelærer på Lægården, Bjergsnæs, Nr. Nissum og Vedersø på forskellige tidspunkter og en halv uddannelse som fysioterapeut oveni er Sebastian nu landet på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor han er ansvarlig for skolens PowerTumbling linje.

Sebastian har et langt CV med trænerjobs indenfor Tumbling. Blandt andet har han været SportsChef i VGF89, hvor han stod for daglig sportslig udvikling for tumbling blokken. Træner på Holstebro Elitesport, træner på Holstebro Sports College og landstræner i Tumbling.

Vi spørger ham; "Hvad har været din største oplevelse som træner?"

"Som udgangspunkt er det svært at sætte et specifikt event på sin største oplevelse. Det handler for mig ikke om resultatet, men mere om rejsen mod resultatet, for den er proppet med opture. Men i 2011 vandt en af mine egne drenge guld til WAG i 13-14 års rækken, og her fornylig hev vi jo en Europamester med hjem til Danmark. Det er klart, at det glemmer man ikke foreløbigt."

Kontakt Sebastian: sebastian(at)powertumbling.net

Sebastian Toft Bro

  • Tidligere efterskolelærer på Lægården, Bjergsnæs, Nr. Nissum og Vedersø.
  • Rep. holds træner i Holstebro - 1 år - Spring træner.
  • SportsChef i VGF89 - 2 år - Daglig sportslig udvikling for Tumbling blokken.
  • Træner på Holstebro Elitesport - 6 år - Tumbling og gymnstiktræning for andre udøvere.
  • Træner på Holstebro Sports College - 6 år -Tumbling.
  • Landstræner i Tumbling