Nikolaj Refshauge

Nikolaj er opvokset på Sydfyn i en rigtig gymnastikfamilie. Fire søskende fordelt i to køjesenge har været medvirkende til, at hans kerneværdier er fællesskab, samvær, leg og tillid.

Nikolaj er et rigtigt legebarn, der elsker at sætte sig selv i spil, men aldrig på bekostning af kvaliteten. Det sker typisk gennem eksperimenter, der både bevæger eleverne og ham ud over deres grænser, men også ved at skabe rum med plads til at turde fejle.

”For mig skaber fællesskabet på højskolen nogle unikke læringsmiljøer, der giver mulighed for at påvirke eleverne – også på det personlige plan. I et trygt miljø er det meget nemmere at turde være sig selv og kaste sig ud på dybt vand.”

Nikolajs mål med undervisningen er at få eleverne til at tage ejerskab over deres træning og udvikle sig ved at blive inddraget. Samtidig skal undervisningen indeholde et twist af nytænkning og kreativitet for hele tiden at udvikle den måde vi gør tingene på.

”Eleverne skal lære at arbejde imod perfektion, nørderi og detaljer for at lægge et fundament for god udvikling og forandring. Jeg kombinerer gerne mine faglige kompetencer og personlige erfaringer for at højne kvaliteten af min undervisning.”

Nikolaj elsker at arbejde sammen med kompetente kollegaer og engagerede elever i fede omgivelser.

Nikolaj Refshauge

  • Instruktør og Koreograf på DGIs 11. Verdenshold 2016-2017
  • Instruktør på Ollerups Elitehold
  • Bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet
  • Springsikker MASTER certificeret
  • Rep. Holds instruktør i DGI Sønderjylland og DGI Fyn
  • Efterskolelærer på Vedersø idrætsefterskole, Bramming GI-E, Ringe Fri- og Efterskole, Vejstrup Efterskole