Morten Andersson

Vi er hinandens ilt

Morten vil i sin "Verden og mig"-undervisning tage dig med rundt i forskellige overskrifter inden for kunst, kultur, filosofi, historie, psykologi, pædagogik m.m.

Morten er overbevist om, at man skal iltes, opleve kendt i nye kontekster og afprøve forskellige nye tanker og  erfaringer - for at blive klar over, hvad man kan og vil. Ikke kun for at blive klogere på sig selv, men også for at det er muligt for andre at blive klogere på en. 

 

I valgfaget Dramalab vil du opleve Morten bruge krudt og kærlighed for at vise dig, hvor fysisk, humoristisk og æstetisk små fortællinger kan iscenesættes. Her leges der med fysisk teater, performance, tekst, tale og større og mindre iscenesættelser.

"The world is my stage", sagde Shakespeare. Højskoleopholdet er 100% din "stage" - men du skal møde mange forskellige input og udfordres på, hvordan du forstår og fortolker dem.

 

Morten er også tilknyttet International Academy og forskellige projekter, som højskolen samarbejder med andre organisationer om.

 

Kontakt: ma(at)ollerup.dk

  • Master i teaterpædagogik fra Universität der Künste, Berlin - samarbejde med SART Danseteater, Baggårdsteateret og Kulturel Rygsæk
  • Pædagogisk diplom i krop, bevægelse og kommunikation samt børne- og ungdomskultur
  • Udvikler og afvikler af efteruddannelse af lærere og pædagoger på Svendborg Kurserne
  • Tidligere asylskole- og friskoleleder
  • Grundlæggende nysgerrig og elsker vandpibe

 

Morten Andersson MA foto.jpg