Mikaël Vivien Orozco Madsen

Mikaël er født i Frankrig, men flyttede som barn til Fyn og startede til gymnastik. Han valgte dog senere at bevæge sig over mod dansen. Han er uddannet danser, koreograf og formidler med bred erfaring fra scenekunsten, både på scenen og bag scenen. Han har danset på forskellige teatre, i kompagnier og uafhængige produktioner i bl.a. Danmark, Sverige, Tyskland, Tjekkiet, England og Spanien.

Mikaël har stor teoretisk viden om scenekunstens historie, og om hvordan man kritisk sætter sin kunstneriske praksis i relation til dens historiske og samfundsmæssige kontekst.

Han har mange års undervisningserfaring og har arbejdet med folk fra alle aldersgrupper. Han har undervist på alle trin i folkeskolen, på efterskoler, gymnasier, samt højere uddannelsesinstitutioner for scenekunst. Derudover har Mikaël leveret morgentræning for professionelle dansere.

For Mikaël er det vigtigt, at hans elever føler, de bliver hørt, og at de har indflydelse på egen læring og udvikling. Mikaël er skolet i ballet, moderne dans og jazzteknik. Hans undervisning og koreografiske praksis er grundet i moderne dans, floorwork, partnering og improvisation.
 

Læs mere om danselinjen HER 

 

Mikaël Orozco

•   Den Danske Scenekunstskole

•   Iwanson International School of Contemporary Dance

•   Stepz danseuddannelse

•   Reumertnomineret for bedste

børne-/ungdomsforestilling

•   Forperson for Danseudvalget, samt medlem af Danmarks Skuespillerforbunds bestyrelse og forretningsudvalg