Elisabeth Snogdal Fahlgren

Elisabeth har lavet gymnastik hele livet. Hun har prøvet næsten hver en afkrog af gymnastikkens forskellige genre - alt fra akrobatik, tumbling, teamgym og selvfølgelig rytmegymnastikken. Hun har været gymnast på DGI’s 9. verdenshold, Ollerups Elitehold og Dansekompagniet.

Nysgerrigheden til bevægelse har altid været stor, hvilket også har resulteret i mange forskellige træner- og underviseroller. Hun har bl.a. været instruktør på SG Elitepiger og underviser på forskellige efterskoler. I den forbindelse har det altid været vigtigt for Elisabeth, at eleverne bliver udfordret og kastet ud på dybt vand. Gennem leg, fjolleri, seriøsitet og respekt ønsker hun skabe et sundt læringsmiljø, hvor alle på holdet tør fejle og sætte sig selv i spil.

Elisabeth brænder for ”aha-oplevelsen”, og er som nævnt, selv inspireret og dannet af mange forskellige bevægelsesgenre. Via leg og nysgerrighed i undervisningen vil hendes sans for teknik og detaljer skinne igennem. Hun har en bachelor i uddannelsesvidenskab, som hun teoretisk kan trække en masse pædagogiske og didaktiske tanker og teorier fra.

 

Elisabeth Snogdal Fahlgren

  • Bachelor i Uddannelsesvidenskab ved
    Århus Universitet Campus Emdrup
  • Instruktør for SG Elitepiger
  • Gymnast på Ollerups Elitehold
  • Danser på Ollerups Dansekompagni
  • Gymnast på DGI’s 9. Verdenshold