Christina Paulsen

Diversitetens magi

Christina er immigreret til Fyn fra Sjælland og er faldet pladask for den fynske charme og dialekt. Selvom hun stortrives blandt fynboer, er forskelligheden blandt elever og lærere, med hensyn til både geografisk baggrund og personlighed, noget af det bedste hun ved i sit arbejde på højskolen.

Christina underviser både på Politilinjen, Sundhed & Fitness, samt i Verden & Mig, hvor hun netop brænder for at skabe de bedste forudsætninger for, at eleverne lærer af hinandens forskelligheder. Både faglig og personlig sparring blandt eleverne bliver prioriteret højt i Christinas undervisning.

Christina har altid selv været fysisk aktiv og har prøvet en masse forskelligt af på egen krop. Derfor synes hun også, at det er fedt at se elevernes fysiske resultater, men det største er dog, når eleverne udvikler sig mentalt og personligt og ikke mindst får en større selvindsigt, som de kan bruge konstruktivt fremadrettet.

 

Christina underviser også i valgfaget Noget om sundhed, hvor et af de helt store mål med den undervisning er at afklare og gøre op med noget af al den misinformation, der findes på sundhedsområdet.

 

Kontakt: cp(at)ollerup.dk

 

Christina-portræt.jpg