Christina Aabye Bonnet Yderstræde

Dialog og globalt medborgerskab

Christina har rejst og set og gjort en masse forskelligt – hjemme og ude i verden – og elsker at inddrage alle de finurlige oplevelser, såvel som de skræmmende og smukke, i sin undervisning. På samme måde tager hun helst udgangspunkt i, hvad der optager eleverne, og driver, hvad hun selv kalder ”dialogbaseret undervisning”.

Ethvert hverdagsfænomen kan løftes op og beskues fra mange kanter, og de store spørgsmål i livet kan nogengange gøres små og konkrete. Denne vekselvirkning mellem de store og helt små ting i livet er i Christinas fokus som menneske og som lærer.

Hun brænder særligt for at undersøge de kulturelle møder, der opstår mellem mennesker af forskellige baggrunde, og mener, at det burde være en del af ethvert læringsmiljø at lære at begå sig interkulturelt og at have en nysgerrighed på sig selv, sine omgivelser, og samtidig på den store verden omkring os.

Christina har ligeledes et hjerte, der banker for højskoleånd, global folkeoplysning, aktivisme og bæredygtig udvikling. Det hele starter lige der hvor du sætter din fod...

 

Christina Aabye Bonnet Yderstræde