Andreas Brink

Get out of you comfortzone!

Andreas er opvokset i en lille jysk landsby, Bredsten nær Vejle. Han nyder at være højskolelærer, og han er desuden en flittig og engageret én af slagsen. Desuden er Andreas ambassadør for Dansk Svømmeunion, hvilket han også bringer ind i højskoleundervisningen med morgensvømning, svømning som valgfag samt certificering af eleverne som livreddere til højskolens svømmebassiner. 

En vigtig værdi for Andreas er, at eleverne får en masse succesoplevelser med selvstændighed og udfordringer i sin undervisning. Her fører han gerne eleverne en smule uden for deres komfortzone, hvor der er mest læring at hente. 

Det er der især plads til i svømmeundervisningen, hvor der i begyndelsen bliver arbejdet og eksperimenteret med vandtilvendelse og svømmeteknikker. Herudover underviser Andreas de politiforberedende elever på skolens politilinje, hvor der arbejdes virkelighedsorienteret i tæt samarbejde med politiskolen. Her underviser Andreas eleverne i at kunne bevare roen, og handle rationelt i pressede situationer, som bl.a. at kunne vurdere situationen, udføre hjertelungeredning samt bevare roen i vand og i egen vejrtrækning. I weekenderne er han ikke bleg for at invitere eleverne til en tur på mountainbike i skoven, svømning i åbent vand eller udfordre dem højt oppe i træerne i Gorilla Parken Svendborg. 

Kontakt Andreas: ab(at)ollerup.dk

Andreas Kristian Brink

  • Underviser i livredning og fokussvømning

  • ERC-Instruktør og livredderdommer v. Dansk Svømmeunion

  • Instruktør i konkurrencesvømning

  • Instruktør i Gorilla Parken Svendborg

  • Fotograf v. Gymnastikhøjskolen i Ollerup

  • Tidligere elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup

  • Tidligere efterskolelærer og ansat v. True North

 

46013000_343799379757846_7977119286588080128_n.jpg