Andreas Brink

Get out of you comfortzone!

Andreas er opvokset i en lille jysk landsby, Bredsten nær Vejle. Han nyder at være højskolelærer, og han er desuden en flittig og engageret én af slagsen. Desuden er Andreas ambassadør for TrygFonden Kystlivredning & Dansk Svømmeunion, hvilket han også bringer ind i højskoleundervisningen med fokussvømning samt certificering af eleverne som livreddere til højskolens svømmebassiner. 

En vigtig værdi for Andreas er, at eleverne får en masse succesoplevelser med selvstændighed og udfordringer i sin undervisning. Her fører han gerne eleverne en smule uden for deres komfortzone, hvor der er mest læring at hente. 

Det er der især plads til i svømmeundervisningen, hvor der i begyndelsen bliver arbejdet og eksperimenteret med vandtilvendelse og svømmeteknikker. Herudover underviser Andreas de politiforberedende elever på skolens politilinje, hvor der arbejdes virkelighedsorienteret i tæt samarbejde med politiskolen. Her underviser Andreas eleverne i at kunne bevare roen, og handle rationelt i pressede situationer, som bl.a. at kunne vurdere situationen, udføre hjertelungeredning samt bevare roen i vand og i egen vejrtrækning. I weekenderne er han ikke bleg for at invitere eleverne til en tur på mountainbike i skoven, OW-svømning, en kanotur, watercast eller udfordre dem højt oppe i træerne i Gorilla Parken Svendborg. 
Andreas underviser sideløbende danmarks seje Ironmans og triathleter v. STK. 

Kontakt Andreas: ab(at)ollerup.dk

Andreas Kristian Brink

  • Underviser i livredning, fokussvømning, adventure og medie. 

  • ERC-Instruktør og livredderdommer v. Dansk Svømmeunion & TrygFonden

  • Træner i konkurrencesvømning

  • Svømmetræner v. STK

  • Fotograf v. Gymnastikhøjskolen i Ollerup

  • Tidligere elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup

  • Tidligere efterskolelærer og ansat v. True North