Udtagelse og tilmelding

Fredag den 20. - søndag den 22. august 2021
- inklusiv 1. træning for det nye hold søndag d. 22. august

 

TILMELDINGEN ER LUKKET

 

Herunder finder du links til videoer af sekvenser vi ønsker du har indlært inden. Et program for udtagelsen, samt andet nyttig info, kan findes på denne Facebook begivenhed når tilmeldingen lukker: Udtagelse til Ollerups Elitehold 2021/2022, eller via dette Infobrev til gymnaster.

 

Eliteholdet skal prioriteres højt, og derfor forventer vi du har forholdt dig til trænings- og opvisningskalenderen, samt at du kan se dig selv i holdet formål:

"Gymnastikhøjskolen i Ollerup har så vidt det er muligt et gymnastikhold, som kaldes for Eliteholdet.

Det er besluttet, at Eliteholdet er et udtaget hold, der består af tidligere elever samt nuværende eller tidligere ansatte. Holdet skal til enhver tid kunne repræsentere højskolens værdier, og man har som udtaget gymnast et særligt ansvar for at være bindeled mellem højskolen og de lokalt forankret foreningskulturer. Eliteholdet forventes at være inspirationskilde og en kommentar til gymnastikken i både ind- og udland.

Foruden dette er Eliteholdet også en vigtig del af Gymnastikhøjskolens markedsføring. Man er som gymnast på Eliteholdet således ambassadør for Gymnastikhøjskolen. Dette gør sig gældende ved både træninger på skolen, opvisninger, workshops men også i ens lokalforening."

Som gymnast på Eliteholdet forventes følgende:

  • At du som gymnast indgår i den fælles præmis omkring
  • Gode træninger. Gode opvisninger. Godt fællesskab og samvær.
  • At du er medlem af skolens elevforening.
  • At du respekterer og efterlever højskolens værdisæt for derigennem at repræsentere højskolen på en ordentlig måde.
  • At du som gymnast går forrest og forstår, at man som Eliteholdsgymnast ikke kun skal dygtiggøre dig selv, men også være inspiration for andre. 
  • At du prioriterer din deltagelse meget højt i det/de år, hvor du er gymnast på Eliteholdet.

Som tidligere elev og eliteholdsgymnast er du ambassadør for skolen. Ved deltagelse på Eliteholdet skal man være medlem af OD-Elevforeningen. vh(at)od-elev.dk

Bemærk at det i denne sæson ikke er muligt kun at stille op som "springer".

 

Netsekvenser
Rytmere: Link til video

Herrer: Link til video