Sæson 2017/2018

Ollerups Elitehold 17/18
Gymnastikhøjskolens Elitehold er et udtaget hold, der består af tidligere elever fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Vi ønsker at

  • tiltrække Danmarks dygtigste gymnaster og tilbyde nogle skarpe træninger med udfordring, personlig dygtiggørelse og fordybelse indenfor en bred vifte af gymnastikkens genrer.
  • skabe et alsidigt, spændende og inspirerende opvisningsprogram, der viser gymnastikkens mangfoldighed af elementer og stilarter, men samtidig har fokus på opvisningen som en helhed.
  • skabe rammerne om et godt socialt fællesskab på holdet og nogle fantastiske weekender.

Der forventes, at du som gymnast prioriterer Eliteholdet højt. Du skal i løbet af sæsonen selv tage ansvar for at holde dig i form og det forventes, at du møder forberedt til træninger såvel som opvisninger og at du engagerer dig i det sociale fællesskab. Ved deltagelse på Eliteholdet skal man være medlem af OD-Elevforeningen.

Så er du til udfordrende, spændende og sjove weekender samt store gymnastikoplevelser i ind-og udland så sæt kryds i kalenderen

fredag den 8. september kl. 18 til Søndag den 10. september kl. 16

– hvor der afholdes udtagelse og 1.træning for Eliteholdet 17/18. Tilmelding foregår her på hjemmesiden, mere info følger.

Hvis du imod forventning ikke kan deltage i udtagelsen, kontakt hurtigst muligt og senest den 7. juli instruktørerne med henblik på en speciel aftale.

Vi glæder os meget til at se jer til udtagelsen og ser frem til en forrygende sæson!