Universitetspraktikant til kommunikation og marketing

Brænder du for at arbejde med kommunikation og sociale medier? Har du lyst til at bringe dine egne idéer og evner i spil? Kan du fortælle de gode historier fra højskolens hverdag fyldt med fællesskab og faglighed? Har du lyst til at formidle højskolens muligheder og tilbud til kommende elever? 

 

Dine arbejdsopgaver

Du vil få et nært samarbejde med højskolens kommunikationsmedarbejder. Arbejdsopgaverne afhænger af de aktuelle behov, men vi lægger også vægt på, at du har mulighed for at præge opgaverne med dine interesser og evner. Opgaverne kan bl.a. være inden for:

·      Sociale medier(Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube mm.)

·     Udvikling og opdatering af hjemmeside på dansk og engelsk

·     Video- og billedproduktion

·     Photoshop og InDesign

·     Tekstproduktion og udarbejdelse af pjecer

·     PR- og markedsføringsstrategi 

·     Deltagelse i events, hvor skolen er synlig (fx gymnastikopvisninger mm.) 

·     Researcharbejde i forhold til, hvordan skolen tiltrækker elever.

 

Om dig

·     Du er ansvarsfuld og initiativrig og kan arbejde selvstændigt.

·     Du kan omstille dig til varierende arbejdsopgaver, -mængde og -tider. Travlheden har det med at komme i bølger, og der vil ind i mellem være aften- og weekendarbejde.

·     Du er universitetsstuderende inden for fx kommunikation, medievidenskab, marketing, retorik, digitale medier, it, kulturvidenskab eller lignende.

·     Du kan skrive levende, præcist og korrekt på dansk – gerne også på engelsk.  

·     Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du er tidligere elev eller på anden vis kender til højskoleverdenen og et eller flere af vores linjefag. 

·     Du har lyst til at prøve dine praktiske og akademiske evner af, om det så er inden for layout, tekstskrivning, oversættelse, video, research, web, SoMe, strategi, storytelling el.lign.

 

Vi tilbyder

·     Gratis logi på højskolen i praktikperioden inkl. eget værelse og fri kost

·     Mulighed for at benytte skolens faciliteter (springcenter, svømmebassiner, fitnesscenter, parkourhal mm.) 

·     Et fællesskab med skolens elever, lærere og øvrige personale

·     Fleksible rammer til at afprøve netop dine evner og interesser inden for kommunikation og marketing

·     Løbende feedback på dit arbejde 

Hvis du gerne vil have erfaring med at være højskolelærer, kan der også være mulighed for i samarbejde med en lærer at afholde et undervisningsforløb for højskoleeleverne inden for kommunikation eller et andet emne. 

 

Praktikforløbet

Praktikperioden er fra august til december 2019 efter nærmere aftale. Praktikken er i udgangspunktet på fuld tid, dog afhængigt af kravene i din studieordning. Vi er fleksible i forhold til tid til opgaveskrivning, eksamen eller lignende.

Det er en forudsætning, at praktikken kan være en del af et projektorienteret forløb, der er ECTS-givende og indgår som en del af din uddannelse.

 

Ansøgning

I din ansøgning bedes du fremhæve dine evner og interesser inden for kommunikation og/eller marketing. Skriv også, hvorfor du har lyst til at være i praktik på en højskole. 

Ansøgning og CV mailes til kv(at)ollerup.dksenest mandag d. 27. maj 2019. Spørgsmål kan stilles til kommunikationsmedarbejder Kristina Vinci på ovenstående mail.  Læs mere om højskolen her: https://ollerup.dk/