Universitetspraktikant til kommunikation & marketing

 

Interesserer du dig for kommunikation og sociale medier? Har du lysten til at fortælle, hvilke muligheder Gymnastikhøjskolen i Ollerup kan tilbyde kommende elever? Så er det måske dig, vi leder efter. 

Gymnastikhøjskolen søger en dygtig og udadvendt kommunikationspraktikant. Du skal kunne varetage en bred vifte af kommunikationsopgaver såsom web, SoMe, diverse grafiske løsninger, kampagner o.lign. Dine arbejdsopgaver afhænger af behov, og de kan præges ift. dine interesseområder. 

Dine primære opgaver vil være: 

-      Sociale medier (Facebook, Instagram, Snapchat m.m.) 

-      Video- og billedproduktion 

-      Photoshop og Indesign 

-      Deltagelse i events, hvor skolen er synlig (fx opvisninger m.m.)

-      Researcharbejde

Du vil som kommunikationspraktikant både skulle arbejde selvstændigt og samarbejde med dine kollegaer. 

 

Om dig

Vi forventer af dig, at du er ansvarsfuld og initiativrig. Det er vigtigt, at du kan omstille dig varierende arbejdsopgaver, -mængde og –tider. På en højskole kommer travlheden i bølger, og der er rigeligt at gribe fat i. Derudover er det vigtigt, at: 

- du er universitetsstuderende inden for kommunikation, medievidenskab, marketing, retorik, digitale medier, it, kulturvidenskab el.lign. 

- Du kan skrive levende, præcist og korrekt på dansk – gerne også engelsk. 

- Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du er tidligere elev eller på anden vis kender til højskoleverdenen og et eller flere af vores linjefag. 

- Du har lyst til at prøve dine praktiske og akademiske evner af, om det så er indenfor layout, tekstskrivning, oversættelse, video, research, web, SoMe, storytelling el.lign. 

 

Vi tilbyder 

- gratis logi på skolen i praktikperioden inkl. eget værelse og fri kost. 

- Mulighed for at benytte skolens faciliteter (springcenter, svømmebassiner, fitnesscenter, parkourhal m.m.)

- Et fællesskab med skolens elever, lærere og øvrige personale.

- Fleksible rammer til at afprøve netop dine evner og interesser inden for kommunikation og marketing. 

- Løbende feedback på dit arbejde. 

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med undervisning, ser vi gerne på mulighederne for at afholde et undervisningsforløb i samarbejde med en anden lærer på højskolen. 

 

Praktikforløbet 

Praktikperioden starter 6. januar 2020 eller hurtigst muligt herefter og slutter 28. juni 2020. Praktikken vil i udgangspunktet være på fuld tid - afhængigt af kravene i din studieordning. Vi har dog tilladt os at sætte et minimum på 25 timer ugentligt. Vi er fleksible ift. tid til opgaveskrivning, eksamen el.lign. 

Det er en forudsætning, at praktikken er den af et projektorienteret forløb, der er ECTS-givende og indgår som en del af din uddannelse. 

 

Ansøgning

Har du mod på at indgå i en højskolehverdag med en masse aktiviteter på programmet? Så send ansøgning og CV til kommunikationsmedarbejder Kristina Vinci på kv(at)ollerup.dk senest 10. november 2019. 

I din ansøgning bedes du fremhæve dine evner og interesser inden for kommunikation og/eller marketing. Skriv også hvorfor du har lyst til at være i praktik på en højskole.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristina på ovenstående mail, og ellers kan du læse mere om højskolen her: https://ollerup.dk/