Praktisk info

En international højskole

Vores linjeopdelte højskolekursus har også en international linje (International Academy – INTAC). Her foregår undervisningen på engelsk, og eleverne kommer fra forskellige lande.

Du vil opleve, at meget information og til dels også undervisning bliver givet på engelsk, ligesom du kan komme til at bo med en international studerende. Det internationale aspekt kan have mange fordele for dig, da du bliver bedre til engelsk, bliver klogere på fremmede kulturer og får venskaber på tværs af grænser.

Du skal som ny elev vælge, hvilken linje du ønsker - her har du valget mellem Springgymnastik, Rytmisk gymnastik, Dans, Parkour, Politi, Sundhed & Fitness samt Hubster (kun efterår). Vælger du Springgymnastik, skal du yderligere vælge specialisering i: Tumbling X, TeamGym eller PowerTumbling. 

Skal du have det hele med, varer dit højskoleophold 45 uger. Det er normalt fordelt med 19 uger i efteråret og 26 uger i foråret. Det er muligt at skifte linje og specialisering ved semesterskift, således at du f.eks. har Dans i efteråret og TeamGym i foråret.

Det linjeopdelte højskolekursus kan inddeles i tre hovedområder: Linjen med udgangspunkt i dig, og det hold du er på, som udøver. Lederuddannelse med udgangspunkt i dig, og det hold du er på, som instruktør og leder, og de fælles almene højskolefag med udgangspunkt i det fællesskabssamlende og fællesskabsudviklende.