RABAT

På nuværende tidspunkt tilbyder vi følgende rabatordning:

Helårsrabat

Der er mange gode grunde til at tage to semestre på Ollerup (se bl.a. udtalelser fra helårselever længere nede), og det ønsker vi at give flere muligheden for at opleve på egen krop. Derfor har vi lavet denne rabat.

Hvis du tilmelder dig et helt år (efterårs- samt forårssemester eller forårs- samt efterårssemester), får du nedsat din ugepris fra kr. 1.625 til kr. 1.495. Det giver samlet set en rabat på godt kr. 5.850, hvilket svarer til betalingen for fire uger af dit højskoleophold!

 

Priseksempel: E20+F21 (45 uger)

Tilmeldingsgebyr =           kr.  1.900 

Ugepris =    1.625 kr.           kr.   1.495 

Pris i alt =    73.125 kr.         kr. 67.275 

Besparelse i alt =                kr.  5.850

 

Rabatten fratrækkes den sidste rate af din elevbetaling og kan ikke kombineres med andre tilbud eller stipendier.

Vær opmærksom på, at rabatten kun gives, hvis du skriver dig op til to semestre, når du tilmelder dig - og altså ikke, hvis du beslutter at forlænge dit ophold efter opstart.

Udtalelser fra tidligere elever

Tonko Bossen, E18-F19

Jeg var meget frem og tilbage om jeg skulle tage et helt eller halvt år, da jeg tilmeldte mig Ollerup. Jeg valgte at jeg ville tage et halvt års højskole og et halvt år ud og rejse. Da det kom til slutningen af det første halve år på Ollerup havde jeg bare brug for mere. Skulle bare have mere af Ollerup da et halvt år var slet ikke nok! Blev nødt til at få et halvt år mere, mindst.

Foråret og efteråret på Ollerup er svært at sammenligne. Selv om der er mange af de samme ting, er de vidt forskelligt.

  • Foråret er stort, vildt, hurtigt og fokuseret både på en lille gruppe mennesker men også fagligt i sit fag, at man er sammen med de samme mennesker i mindre personlige grupper og perfektionerer meget det samme enten med henblik mod en konkurrence, opvisning eller et show.
  • Efteråret er mindre, afslappet, dynamisk og mere omfavnende. Man lærer at kende alle på elevholdet, som føles som en familie og der er mere frie rammer til selv at vælge hvad man vil arbejde med, da der ikke er noget bestemt mål som skolen sætter.

[...] Så vidt jeg forstår minder ingen semestre på Ollerup Gymnastikhøjskole hinanden. Hvert semester har hvert deres ekstra, som ingen tidligere eller fremtidige elevhold har. Ollerup bliver hvad man gør det til og det er svært at få nok af. Har flere gange overvejet om man skulle tage et tredje semester, fordi: Det er Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Sofia Jønson, E18-F19:

Min rejse på Ollerup endte med at være helt anderledes, end jeg først havde planlagt. 

Jeg har altid vidst, at jeg ville på Ollerup, og egentlig også, at jeg gerne ville gå der i to semestre. Jeg skulle gå på rytmelinjen begge semestre, så jeg kunne danse en masse, og så ville jeg prøve mig på diverse rep hold og verdensholdet, når jeg kom hjem igen. Det var planen.

Men, da jeg så var startet og havde gået på Ollerup i nogle uger, fandt jeg ud af, at jeg kunne blive personlig træner, hvis jeg gik på fitnesslinjen, Jeg syntes, det lød vildt spændende. [...]

Min rejse på Ollerup blev ikke, som jeg først havde planlagt, men jeg ville ikke have haft den anderledes. Jeg er så glad for, at jeg fulgte mine impulser og sprang ud i det, selvom det ikke var plan A, eller B. Jeg har lært så meget om mig selv, men også fagligt, på begge linjer, som jeg kan bruge i min hverdag, hvor jeg arbejder, som gymnastiktræner for en klub i Norge. Igen, takket være Ollerup. 

Hvis du går og tænker på, om du skal tage et eller to semestre, vil jeg give dig det bedste råd, som jeg selv fik, da jeg gik med de samme tanker. 

“Du vil ikke fortryde at tage et semester til, men du vil fortryde, at du ikke gjorde det.” 

Hvis du går ind i det med et åbent sind og griber de chancer, som kommer, så kan det kun blive godt.