Spring på alle niveauer

På Ollerup Højskole er vi eksperter i spring – lige gyldigt hvilket niveau der er tale om. Vi tager nemlig udgangspunkt i dig og dit udviklingspotentiale, hvilket betyder, at alle kan være med. Uanset om din ambition er at komme på DGI’s verdenshold, eller du blot springer, fordi det er det bedste, du ved, så har vi plads til dig.
Vi har ingen forventninger til dit niveau, inden du starter på skolen. Vi byder dig velkommen, hvad end du er elitespringer eller nybegynder og samarbejder med dig, for at udvikle dine springevner mest muligt.

Få faciliteterne til at udvikle dig

På Ollerup har vi nogen af landets bedste faciliteter indenfor springgymnastik og et springcenter, som er udstyret med alt, hvad hjertet kan begærer. Vi har stor erfaring med springgymnastik og nogen af de bedste undervisere, der har baggrund som trænere for landshold, Verdensholdet og forskellige elitespringhold.

Hos os fortæller læreren ikke bare, hvordan du skal springe. I stedet er du selv med i den kreative proces omkring springet og med til at styre din udvikling.
Vi giver dig faciliteterne, underviserne og chancen for rykke dig og dine evner indenfor springgymnastik så langt, som du overhovedet kan.

Springgymnastik med udgangspunkt i dig

Vores hold, PowerTumbling, TeamGym og Tumbling X,  kan tilfredsstille enhver springentusiast. På holdene tager vi altid udgangspunkt i dig, dit niveau og din personlige udvikling som springgymnast, og alt efter hvilket hold du vælger, er der både individuel- og holdtræning og træning i springteknik.  Undervejs i forløbet vil du også blive undervist i rytmisk gymnastik. På den måde bringer vi dig omkring alle gymnastikkens facetter og udvider din forståelse for din krops bevægelser.  

Vores springlinje har forskelligt fokus efter årstiden, således at der om foråret er mere plads til at specialisere sig på en af springlinjerne, mens efteråret er den oplagte mulighed for mere samarbejde mellem de tre springlinjer.

Lige gyldigt om dit nuværende niveau er nybegynder eller elitespringer, om du vil deltage i konkurrencer eller blot springer for din egen skyld, så har vi en plads til dig på vores springlinje.