Praktisk info

Bliv klar til optagelsesprøven med Politi

På vores linje Politi bliver du klar til at kunne bestå optagelsesprøven – både den klassiske til politibetjent og den nyere til politikadet. Med andre ord er linjen en forberedelse til og undervisning i de kompetencer, som jobbet kræver.
Politi henvender sig til dig, der gerne vil give dig selv de bedste forudsætninger for at bestå optagelsesprøven, men også til dig der har fokus på at udfordre dig selv fysisk.

De bedste faciliteter i de skønneste omgivelser

På Ollerup kan vi tilbyde dig de allerbedste faciliteter, som er med til at give dig optimale forudsætninger for din træning og udvikling. Blandt skolens mange faciliter finder du bl.a.: et komplekst udstyret fitnesscenter, idrætshal, indendørs- og udendørs svømmebassiner samt udspring på 10 m, en parkourhal og Danmarks bedst udstyrede springcenter. Alt sammen står til din rådighed, så du kan optimere din træning mest muligt.

Skolens placering midt i De Sydfynske Alper skaber de perfekte rammer for aktiviteter i naturen. Omgivelserne, der byder på både skov, strand, enge, dale, søer og bakket landskab, skaber de perfekte betingelser for en varieret træning - både i undervisningen og fritiden.

Oplev det i nye omgivelser

På Ollerup går vi ind for at prøve nyt. Derfor er der undervejs i Politi flere specialuger. I disse uger er alle linjerne samlet, og fællesskabet er i fokus.
Vi tror samtidig på, at det er sundt at afprøve sine kompetencer i nye omgivelser. Derfor har vi på hvert forløb en obligatorisk studietur. Vi planlægger turen i fællesskab og bruger tid på kultur og historie, samtidig med at vi udfordrer de ting, som I har lært i undervisningen.

Helt praktisk

Du kan vælge at tage dit Politikursus om foråret, om efteråret eller begge dele.
Et kursus i efteråret varer typisk 19 uger, mens et kursus i foråret typisk varer 24 uger – begge kurser lidt afhængigt af det enkelte kalenderår.

Kurset er en 2-i-1 pakke, hvilket vil sige, at det et forberedelseskursus og samtidig et højskoleophold. Du vil i enkelte fag indgå i fællestimer med skolens andre elever, samt tage del i hverdagen med morgensamlinger, måltider, fællesarrangementer, rengøringspligter m.m.

Højskoledelen er det, der gør dit forberedelseskursus unikt. Du kommer til, både i praksis og i uformelle situationer, at arbejde med din personlige, sociale og kommunikative udvikling - oven i de fag og færdigheder, som indgår i dit skema.

 

Hvad koster det? Se mere HER