Politi og Højskole

Fede faciliteter i skønne omgivelser

På Ollerup kan vi tilbyde dig de optimale forudsætninger for din træning og udvikling. Du har bl.a. adgang til fitnesscenter, idrætshal, indendørs- og udendørs svømmebassiner, parkourhal og Danmarks bedst udstyrede springcenter. 

Skolens placering på Sydfyn skaber de perfekte rammer for outdooraktiviteter. Der er mulighed for mountainbike, kano og kajak, forhindringsbane, trailløb, træklatring og adventurepark.
Kort sagt, perfekte betingelser for en varieret træning - både i undervisningen og fritiden.

Individuel udvikling i fællesskabet

På højskole bor du sammen med andre idrætsglade unge. At bo og leve tæt sammen med mange andre, fra mange forskellige kulturer, stiller krav. Du vil blive udfordret på, og tvunget til at arbejde med egenskaber som bl.a. rummelighed, ansvar, tolerance og evnen til at håndtere konflikter hensigtsmæssigt. Alle egenskaber som er vigtige i arbejdet som politibetjent.

Højskoledelen er altså det, der gør dit forberedelseskursus unikt. Du kommer til, både i praksis og i uformelle situationer, at arbejde med din personlige, sociale og kommunikative udvikling - oven i de fag og færdigheder, som indgår i dit skema.

Pris og tilmelding

Se mere om prisen for et ophold samt tilmelding HER

Du er meget velkommen til at kontakte linjeansvarlig Christina Paulsen for mere information: cp(at)ollerup.dk