Bliv klar til Ollerup

En hverdag med mange fysiske fag

Som elev på Ollerup har du fysiske fag hver dag. Det er en klar fordel for dig, hvis du er i form, når du begynder dit ophold. Træner du allerede jævnligt? Bliv ved med det!
Hvis du skal i gang med at træne, så start i god tid inden dit ophold. På den måde kan du stille og roligt bygge din form op.

Vi oplever, at nogle ankommer med ubehandlede skader, og derfor ikke er deltagende i den første del af kurset. Dette er ærgerligt for dig, men også for fællesskabet blandt de andre. Har du problemer, så få gjort noget ved det, inden du kommer - om ikke andet, så der findes en klarhed og tidshorisont over skaden.

Vi opfordrer dig derfor til at forberede dig fysisk til opholdet her på Ollerup med en alsidig træning. Er man aktiv som gymnast, danser eller andet, så klarer man springet relativt okay. Hvis man ikke har været aktiv længe, vil det være en stor personlig fordel, hvis man får løbet nogle gange om ugen samtidig med, at man måske går i motionscenter. Her er det specielt vigtigt at huske kropsstammen og vippebrættet for at undgå ankelskader. Dette skal helst ikke ske de sidste 14 dage inden opholdet, men gerne før. Dette handler om, at din krops muskler og sener har brug for tid til at blive stærke.

Vi glæder os til at se dig!