Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

 Mette Thiem Klitsø

Mette Thiem Klitsø

Mette er redaktionschef på Go’morgen Danmark på TV2. Inden hun gik journalistikkens vej var hun selv elev på Gymnastikhøjskolen i foråret 1997, og rejste i en periode inden studierne. Hun har idag arbejdet med journalistik i mere end 15 år, og siddet i Gymnastikhøjskolens bestyrelse siden 2018.

Mette mener, at en højskoles formål er at uddanne og danne unge mennesker, at rumme alle og at kunne give dem et anderledes indblik i den unikke verden og, højskolens rum er. Desuden handler højskolen om at blive en del af et fællesskab, skabe et fælles ståsted, og at kunne tage oplevelser, selvforståelsen og fællesskabet med sig efterfølgende.

Efter sit eget ophold sætter Mette pris på at få mulighed for at give noget tilbage. Det er spændende at få et indblik i, hvordan man driver højskole i 2022, både i forhold til højskolens formål og til dens økonomiske drift.

25 år efter sit eget ophold, nyder Mette at vende tilbage til bestyrelsesmøderne – at se højskolen, få aftensmad i spisesalen, og så er det naturligvis også et privilegium at kunne bidrage med den viden, hendes profil og baggrund har givet hende.

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup.