Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

 Mathias Skole

Mathias Skole

I gymnastikken starter man på venstre, og i dansens verden starter man på højre… Så, jeg starter på begge. Så slipper jeg også for at skulle hinke.”

Mathias underviser i rytmisk gymnastik og dans. Gennem hele sin opvækst i det nordjyske, har han dyrket gymnastik, og han gik på både Nordjyllands og Holstebro Rephold – inden han blev træner i Holstebro. I foråret 2013 gik Mathias selv på Ollerup, inden han i 2014/15 drog med Verdensholdets hold 10 på verdensturne. Da han kom hjem igen, var nysgerrigheden omkring dansens verden opstået, og siden springene var begyndt at belaste kroppen, kastede han sig med hovedet først ind i dansens verden. Her blev han uddannet danser i Belgien i 2019, og er nu kommet tilbage til Ollerup som rytme- og danselærer.

”Kreativitet er lidt et buzzword – det bliver tit set som noget, der er låst fast i at producere en eller anden given ting. Det er det ikke. Det er noget, man kan tage med i alle dele af sit liv, det er nye perspektiver på både nye og velkendte ting. Det er måske mere en måde at være på.”

I Mathias er rytmen og dansen naturligt kombineret. Begge dele sidder i kroppen, og begge dele flyder naturligt fra ham, når han underviser både dans og rytme, i det, de har til fælles og det, der adskiller dem. De to kulturer har nemlig hver deres styrker – om det er styrke, teknik, æstetik, opbygning af træning eller formålet med træningen. Det giver Mathias en stor viden omkring, hvad de forskellige kulturer kan gøre for hinanden og forskellige veje mod målet.

Og netop perspektivudvidelsen blandt de to grene giver Mathias ild i øjnene. At udvide begreberne og at give mulighed for at se velkendte emner fra nye perspektiver, så man tør kaste sig ud i noget nyt. Som professionel danser og tidligere verdensholdsgymnast, kunne Mathias godt være en ekstremt ambitiøs type, men i stedet mener Mathias, at han har været god til at dykke ned i sin passion uden at lade langsigtede planer distrahere for meget.

Det største intellekt er nok at kunne forstå et problem frem for kun at finde løsningen. En idiot kan sagtens finde en løsning, men det kræver virkelig noget at forstå problemet – og hvis man først virkelig forstår problemet, kommer den rigtige løsning af sig selv.

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup.