Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

 Kasper Ingmann Bille Fynbo

Kasper Ingmann Bille Fynbo

Kasper gik selv på Ollerup i F2002, og arbejder til daglig som Senior Director i LeoPharma. Han har været bestyrelsesmedlem siden 2015, bestrider i dag formandsposten og så mener han, at højskole skal være et tilbud til ungdommen, som kan sætte perspektiv i livet og som tør arbejde med det berømte dannelsesbegreb. Højskolen skal kunne give indhold, samvær og fællesskabsfølelse i en tid, hvor de står lige på kanten af ’… karrieren og det klassiske 8-16.’ Netop her er det nemlig vigtigt at få perspektiv på livet, så man kan træffe det bedst mulige valg om, hvad det skal bruges til. Desuden mener Kasper ikke, at man skal negligere alt det ungdommelige – fest og ballade, glæde og ungdom er nemlig også centrale elementer af højskoleoplevelsen.

I Kaspers daglige virke som virksomhedsleder, giver hans bestyrelsespost bredde, diversitet og et forankret værdisæt, som er anderledes end det, man ellers ville forvente i en ’corporate’-kontekst. Denne mangfoldighed og alsidighed sætter han stor pris på, og at vende tilbage til Gymnastikhøjskolen, dens mennesker og livssyn holder disse værdier og perspektiver friske i hukommelsen.

Til gengæld bidrager Kasper med sine erfaringer fra drift af større virksomhed, ledererfaring og mulighed for at bidrage med en økonomisk og forretningsmæssig tilgang, som kan støtte op om – og forhåbentlig fremtidssikre – Gymnastikhøjskolen i det næste århundrede.

’Jeg har nok en lidt mere kapitalistisk vinkel. Jeg er meget på økonomi og forretningsudvikling; Det der med at skabe rammerne. Det er eleverne, der er højskolen – vi andre er til for at skabe rammerne omkring dem og alt det højskoleliv, de skal igennem.’

Kom på besøg - Book en rundvisning