Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

 Birgit Sørup Heinsen

Birgit Sørup Heinsen

Birgit kalder sig selv ”af den gamle garde”. Hun var elev på Ollerup i 9 måneder i 77/78, har været med i Elevforeningens bestyrelse siden 84 og har derigennem været del af Gymnstikhøjskolens bestyrelse ligeså længe. Hun arbejder som social formidler for sygemeldte borgere, og har været med til at åbne en succesfuld friskole i Sønderborg, hvor hendes børn også har gået.

Højskolens opgave er ifølge Birgit at fange de unge mennesker, give dem uforglemmelige oplevelser og samvær, og at lære dem tolerance. De skal lære at forstå hinanden, tolerere hinandens forskelle og at kunne samarbejde på tværs af disse forskelligheder.

Birgit sætter stor pris på det personlige i bestyrelsen. Som en stille, og måske lidt tilbagetrukken jyde har bestyrelsesarbejdet lært hende at træde frem og tage ordet, og især er det sjovt at se bestyrelsens udvikling og de roller, medlemmerne har. I starten var det ikke let for en ung kvinde at blive taget alvorligt, men det er heldigvis blevet lettere undervejs. Selv bidrager Birgit især med kompetencer som sekretær, maner til besindighed, når beslutningerne sidder lidt løst og agerer levende historiebog. Birgit er nemlig hende, der har fuldstændig styr på traditionerne, og ved både hvor guldnålene står, hvem der uddeler dem og hvorfor.

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup.