Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Tumbling X

Vi er for vilde et hold sindssygt klar gymnastik Ollerup

Vi er Ollerup – og Ollerup er gymnastik. I over 100 år har spring og rytme ikke kun været noget, vi gør, men noget, vi er. Vil du noget med din gymnastik? Så er du kommet til det helt perfekte sted.
Tumbling X
Tumbling X
Om opholdet

Den slags gymnastik, du drømmer om

På Tumbling X får du lige nøjagtig det, vi på Ollerup er bedst til. Vi går ret meget op i gymnastik – og Tumbling X er vores gymnastiklinje, knivskarpt fokuseret på at gøre dig dygtig, og på at vi skal have det fedt undervejs. I 100 år har vi givet gymnastik, spring og idræt et skub i ryggen, og det gør vi stadig i dag. Det betyder, at du udover vores fantastiske dagligdag og højskoleliv får præcis den træning, du drømmer om.

 

Bane, trampolin og rytme

På Tumbling X fokuserer vi på at skabe alsidige, stærke, dygtige gymnaster. Fart, teknik og styrke er livsvigtige komponenter i alle gymnastikkens grunddiscipliner, og når vi finder netop dit niveau og din udviklingszone får du maksimalt udbytte af træningen. Det betyder sved på panden og ømme muskler. Men det betyder også fremdrift og udvikling i hver eneste træning.

Samtidig med at du udvikler dig som gymnast, får du mulighed for at koble din erfaring og læring til en lederuddannelse i gymnastik. Her kombinerer vi læring, udvikling og perspektivering, så du ikke alene får udvidet dine egne kompetencer som gymnast, men også lærer, hvordan du kan bruge din faglige og sportslige ballast til at undervise andre. Det giver dig en oplagt mulighed for at gøre netop din kompetence i gymnastik til et professionelt arbejdsredskab i fremtiden.

 

Elitegymnastik for alle

Hvis du gerne vil være dygtig – anset om dine ambitioner er at komme på Repholdet, Verdensholdet eller Ollerups Elitehold – er Tumbling X vejen frem for dig. Med afsæt i den klassiske grundgymnastik løfter og udvikler vi dig, så du kan være med på præcis det plan, du drømmer om. Og bare rolig – du behøver ikke være den fødte gymnast. Den slags findes nemlig ikke. Vi kender en hel del af de dygtigste, og de har alle sammen nået deres niveau ved at bruge timer i springcenteret.

Gentagelse er, som du måske har hørt, visdommens moder, men med den rigtige instruktion og feedback går udviklingen markant hurtigere. Vi hjælper dig med at sammensætte de små detaljer, så du får ny højde, sikker teknik og elegant overskud i selv de svære spring – uanset dit niveau og uanset dine ambitioner.

Tumbling X på Ollerup
Tumbling X elev
Tumbling X elev

Elever

Hvem tager på opholdet

Gymnaster fra hele verden

Tumbling X er Ollerups brede gymnastiklinje, og derfor også blandt vores mest populære linjer. Vi har brugt lang tid på at skabe de bedst mulige forudsætninger for at dyrke, udvikle og undervise i gymnastik, og derfor møder vi også enormt mange gymnaster, som kommer til Sydfyn for at udvikle sig i deres sportsgren. Denne linje er til dem – og til dig. Både hvis du sigter efter verdensholdet, og hvis det mål stadig er langt væk.

Gymnastik er nemlig ikke kun en elitesport – den er skabt til alle. Derfor nyder vi også at undervise dig, der måske gerne vil lære gymnastikken fra et lidt mere beskedent plan, men stadig vil udfordre dig selv og hæve dit niveau. På Ollerup er vi desuden så heldige at nyde et godt internationalt ry og har derfor ofte elever fra vores nordiske nabolande og mere fjerne kanter. Du vil møde gymnaster på alle niveauer og af mange nationaliteter, når du er med i springcenteret på Ollerup.

Dit udbytte

Hvad får du på Tumbling X?

Som elev på Tumbling X får du:

  • Individuelle målsætninger og målrettet træning
  • Høj kvalitet og udvikling i hver eneste træning
  • Gymnastisk udfordring – både kropsligt, fagligt og teknisk
  • En FED træningskultur, hvor vi hylder hinandens succeser
  • Hele højskolelivet med alt, hvad dertil hører

Du kender gymnastikken. Du ved, hvor du er, og hvor du gerne vil hen. Hvis du virkelig mener det, er Tumbling X det svar, du søger. Ollerup er verdens ældste idrætshøjskole, og vi har plads til dig og din udvikling. I vores helt unikke springcenter, vores gamle, nye fællesskab og i vores dagligdag på højskolen. Du får alt det sociale, alle arrangementerne, underviserne og hele højskolelivet i en intens og fantastisk pakke, som vi er helt sikre på, at du vil elske. Det gør vi nemlig.

Vi er Ollerup – og vi glæder os til at se dig.

Valgfag

På Ollerup tilbyder vi en bred vifte af både kreative og mere fysiske valgfag.

De ikke-sportslige valgfag kalder vi ganske enkelt Valgfag, og dem har du to timer om ugen. De fysiske valgfag kalder vi Idræt, og dem har du enten to timer (forår) eller fire timer (efterår) ugentligt.

Valgfag

Højskolefag

De, der lever sammen, lærer sammen!

Som højskoleelev har man nogle højskolefag, som tager afsæt i det fællesskab, der er på Ollerup.

Højskolefag

Hverdagen på Ollerup

Som elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammensætter du i høj grad selv dit ophold. Du vælger nemlig selv cirka halvdelen af dine ugentlige undervisningstimer, så du kan være sikker på, at dit ophold er faconsyet lige præcis til dig.

Hverdagen

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup.