Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Power­tumbling

Vil du have fuld fart på? styr på teknikken? nye skills? den ekstra rotation med? den bedste undervisning?

25 meter. 8 berøringer. Kun en håndfuld sekunder med total kontrol og hæsblæsende fart på. Hvis du kender powertumbling, ved du, hvorfor det er det vildeste, og hvorfor Ollerup er det rigtige sted at træne.
Powertumbling
Powertumbling
Om opholdet

Kast dig baglæns ud i det

På Ollerups PowerTumbling-linje kan du forvente at blive trænet af nogle af landets dygtigste tumblingtrænere i fabelagtige faciliteter, imens du bor og lever midt i Sydfyns bankende gymnastikhjerte. Du bliver en del af et 100 år gammelt højskolefællesskab, imens du bliver trænet og klar til at kaste dig ind i en af konkurrencegymnastikkens ægte kernediscipliner. Og det bliver med statsgaranti en fantastisk oplevelse!

På Ollerup kan du få præcis den undervisning, der gør dig konkurrenceklar – uanset om det er DM eller VM. Samtidig vil du blive en del af et gammelt, men ungt højskoleliv og træningsfællesskab, hvor hele springkøen går amok, når du banker næven i vejret efter at have landet et spring for første gang. Hvis du kender den følelse, så ved du, hvor fedt det er at være en del af et miljø, hvor man virkelig fejrer og dyrker hinandens udvikling. Vi kender og lever netop for den følelse.

 

Teknik + styrke = Fart på!

PowerTumbling er en af vores mere specialiserede linjer og har stort fokus på individuel udvikling i et socialt træningsmiljø. På Ollerup kommer du i kontakt med en bred vifte af gymnastiske discipliner, men på dette linjefag vil du især hæve dit niveau markant i baglæns banespring. Det handler om grundig feedback, gentagelser og instruktion på præcis dine præmisser, så vi kan blive i din udviklingszone og sikre, at du får det maksimale ud af din træning. 

Som en del af dit ophold vil du få mulighed for at deltage ved bl.a. DM og Hold DM i powertumbling, deltage i Ollerups opvisninger, tage på opvisningsudflugt til Tyskland og samtidig lære at forstå din krop under både trænings- og opvisningspres. Du lærer også, hvordan du forebygger skader, så du undgår tvungne pauser i din træning. Desuden får du mulighed for at koble din træning sammen med en lederuddannelse i gymnastik, så du kan gøre dine gymnastikkompetencer til et professionelt arbejdsredskab i fremtiden.

Powertumbling på Ollerup
Powertumbling elev
Powertumbling elev

Elever

Hvem tager på opholdet

Et globalt tumblingmiljø

Netop fordi PowerTumbling er en individuel sportsgren, modtager vi mange elever fra udlandet, som ønsker specialiseret træning, imens de oplever den danske højskolekultur. Du skal dog ikke lade dig afskrække – vi har også helt almindelige foreningsgymnaster, som bare elsker banespring. Vi stiller ingen krav om medaljer, men træner dig på dit niveau, så dine chancer for selv at indhente et par medaljer bliver så høje som muligt. Og det har vi i al beskedenhed ret gode forudsætninger for. 

Din erfaring er mindre væsentlig end dit engagement og din villighed til at give banespring én over nakken. Du vil under alle omstændigheder blive en del af det højskoleliv, som både vi og vores elever har nydt siden Ollerups grundlæggelse. Du får mulighed for at supplere med forskellige valgfag, udflugter, rejser og arrangementer, og vil opleve præcis det fællesskab og sociale miljø, som fylder både vores nye haller og vores gamle lokaler med liv. Vi elsker det – og det er vi helt sikre på, at du også vil.

Dit udbytte

Hvad får du på PowerTumbling?

Som elev på PowerTumbling vil du få:

  • Topprofessionel undervisning i powertumbling på højt plan
  • Individuel træning og målsætning i et socialt miljø
  • Viden om, hvordan du forebygger skader i et intenst træningsliv
  • Mulighed for deltagelse i DM – som både individ og hold
  • Daglig træning i vores unikke springcenter
  • Ollerups højskoleliv, med hud og hår, og alt hvad dertil hører

Ollerup er verdens ældste idrætshøjskole, og vi har plads til dig og din udvikling. Både i vores professionelle springcenter, vores gamle fællesskab og i vores dagligdag på højskolen. Du får alt det sociale, alle arrangementerne, underviserne og hele højskolelivet i én samlet, intens og fantastisk pakke, som vi er helt sikre på, at du vil elske.

Vi glæder os til at se dig.

Powertumbling video thumb

Valgfag

På Ollerup tilbyder vi en bred vifte af både kreative og mere fysiske valgfag.

De ikke-sportslige valgfag kalder vi ganske enkelt Valgfag, og dem har du to timer om ugen. De fysiske valgfag kalder vi Idræt, og dem har du enten to timer (forår) eller fire timer (efterår) ugentligt.

Valgfag

Højskolefag

De, der lever sammen, lærer sammen!

Som højskoleelev har man nogle højskolefag, som tager afsæt i det fællesskab, der er på Ollerup.

Højskolefag

Hverdagen på Ollerup

Som elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammensætter du i høj grad selv dit ophold. Du vælger nemlig selv cirka halvdelen af dine ugentlige undervisningstimer, så du kan være sikker på, at dit ophold er faconsyet lige præcis til dig.

Hverdagen

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup.