Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Ollerup­Hubster

Lær at indtage scenen lede være rolig under pres samle folk være Hubster

Har du en iværksætter i maven? Er du en af dem, der altid får idéerne, og som kan forklare, hvorfor de er fede? Og som tit ender med at være tovholder? Så er der en ret stor chance for, at du er en Hubster – og så har vi lige præcis det, du leder efter!
Ollerup Hubster
Ollerup Hubster
Om opholdet

Giv dine idéer noget at vokse i

Har du en iværksætter i maven? Er du en af dem, der får idéerne, som tit ender med at være tovholder, og som kan forklare præcis hvorfor, den her idé er helt vildt fed? Så er der en ret stor chance for, at du er en Hubster. Ja, det er en spøjs titel, men den handler i al sin enkelhed om at være en formidler og projektmager – og det kan du blive verdensmester i på Ollerup.

Vi støtter dig, når du får nye tanker, vil teste vores kerneområder, og når du går på opdagelse i dine idéer. Vi fremelsker den visionære side af dig – den del, der ønsker at blive knivskarp til projektmageri og entreprenørskab. Det gør vi gennem et særligt tilrettelagt teoretisk og praktisk kursusforløb, hvor vi fokuserer på projektledelse, iværksætteri, kommunikation og pædagogik. Vores kernekompetence er bevægelse, frivillighed, internationale relationer og pædagogisk udvikling – og det er et ret bredt grundlag for spændende udvikling, når du og dine passionerede medkursister starter som Hubsters.

HubsterHuset

Vi hjælper dig med at igangsætte dine egne projekter inden for de rammer, vi kan tilbyde på højskolen – og det er faktisk slet ikke så ringe. Til det formål stiller vi nemlig de bedst mulige faciliteter til rådighed. Vores tidligere Højskolehjem, en bygning fuld af charme og historie, er blevet rammen om dit nye projekt- og iværksættermiljø. En nyistandsat bygning, som har et ganske betydeligt antal år på bagen, og hvor tanker har vokset frit i mange generationer. Her vil du modtage undervisning, udvikle tanker og idéer, og få en spændende dagligdag i omgivelser, som er specielt designet til at inspirere til samarbejde, nysgerrighed og kreativitet.

Som Hubster kan du forvente en varieret hverdag med projektmageri, iværksætteri, kommunikation, projektledelse, innovation og pædagogik i centrum. Du vil dagligt få kvalificeret undervisning, som ofte er fordelt på 90 minutters arbejde på selvstændige projekter og 90 minutter med opgaver tilknyttet din linje/faggruppe. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad et Hubsterprojekt f.eks. kan være, så kig i bunden af siden – her har vi samlet et par videoer om et af vores projekter: GoNorth. Det blev arrangeret i samarbejde med DGI Nordjylland i 2014 og 2015 og er altså kun en enkelt af de hundredvis af idéer, vi hvert år behandler. 

Hubster på Ollerup
Hubster elev
Hubster elev

Elever

Hvem tager på opholdet

Vi sætter ildsjæle på affyringsrampen

Og viser vejen til alle dem, der har det i sig, men mangler at komme ud over stepperne. For mange af vores Hubster-elever handler det om, at de gerne vil gøre en forskel, at de har idéer, der brænder i baghovedet, eller at de gerne vil lære, hvordan man flytter sin idé ud af hovedet og ud i verden. Det er det, vi laver, og det er det, vi kan hjælpe dig med. Og hvis du kender bare en enkelt iværksætter, så kender du den energi, man får af at udvikle. Forestil dig at gå på et hold fyldt med den slags typer. Vi lover dig – det er magisk!

Det er dog vigtigt at sige, at du ikke behøver at sprænges af idéer, køre 120 i timen før morgenkaffen eller at være på nogen stor livsmission. Det er også nok ‘bare’ at være nysgerrig. Vi hjælper med at tage dine ustrukturerede tanker og skabe rammer omkring dem, så uanset hvor langt eller kort du er i dine overvejelser, vil du med garanti føle dig hjemme i vores koncept-workshoppende, grænseafprøvende idé-fabrik. Samtidig får du også Ollerups mageløse højskoleliv med i købet – med alt hvad det indebærer. Og det er heller ikke noget at kimse af.

Dit udbytte

Hvad får du som OllerupHubster?

Du vil opleve mange ting som Hubster, men kan med garanti forvente:

  • Min. 2 x 90 minutters daglig undervisning
  • Perfekte forhold til at udvikle idéer, koncepter og planer
  • Et tætknyttet netværk af ligesindede idémagere
  • Et højskoleophold, du aldrig glemmer
  • Verdens fedeste dagligdag – med Idræt, socialliv, fart på og arrangementer

At være Hubster er ikke et parallelforløb til et Ollerup-ophold. Det ER Ollerup – med hud og hår. Efter verdens muligvis bedste højskoleophold modtager du bevis med undervisningsindhold, arbejdsbeskrivelse, kompetencebeskrivelse og vurdering af selvstændige projekter. Du får altså en hel masse på opleveren og konkret udviklingserfaring, som både pynter på CV’et og som erfaring, når du skal til at vise verden dine idéer – eller hjælpe andre med at udvikle deres.

Som Hubster er ansøgningsprocessen også en lille smule anderledes – men det skal du ikke lade dig afskrække af. Du kan læse mere om de økonomiske forhold her – og du kan ansøge om optagelse som ved at besvare disse spørgsmål og sende svarene til mh@ollerup.dk 

Og hvis du stadig har sommerfugle i maven, så send lige den ansøgning i en fart 🔥

Valgfag

På Ollerup tilbyder vi en bred vifte af både kreative og mere fysiske valgfag.

De ikke-sportslige valgfag kalder vi ganske enkelt Valgfag, og dem har du to timer om ugen. De fysiske valgfag kalder vi Idræt, og dem har du enten to timer (forår) eller fire timer (efterår) ugentligt.

Valgfag

Højskolefag

De, der lever sammen, lærer sammen!

Som højskoleelev har man nogle højskolefag, som tager afsæt i det fællesskab, der er på Ollerup.

Højskolefag

Hverdagen på Ollerup

Som elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammensætter du i høj grad selv dit ophold. Du vælger nemlig selv cirka halvdelen af dine ugentlige undervisningstimer, så du kan være sikker på, at dit ophold er faconsyet lige præcis til dig.

Hverdagen
Kom på besøg - Book en rundvisning